Jobopslag

TERMINALMEDARBEJDER – DELTID

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

  • dachser.hvidovre@dachser.com
  • 36347777
  • Helseholmen 11, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: TERMINALMEDARBEJDER
Ansættelses­forhold: Deltid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 16.01.2018
Søg job  
JOBBET:
Vi mangler en terminalmedarbejder på deltid ca. 10-20 timer pr. uge. Du bliver en del af vores velfungerende terminalteam, der står for håndteringen af vores indenrigs- og udenrigsbiler og du kommer til at arbejde i et moderne terminalmiljø med bl.a. scannere og PC´ere. Arbejdstiden ligger mandag-fredag mellem kl. 15.00-20.00 samt efter behov ved spidsbelastninger, ferie og sygdom.
 
VI TILBYDER:
Et selvstændigt job i en velorganiseret international virksomhed med optimale arbejdsforhold og gode kolleger. Løn efter gældende overenskomst.
 
HVEM ER DU?
Du har erfaring med læsning og losning af biler med elvogn. Du er vant til stregkoder og PC og kender til almindelig godshåndtering. Du er mødestabil, effektiv, positiv og venlig i forhold til kunder og kolleger. Du tager ansvar og initiativ og er indstillet på at rutineopgaver er en del af hverdagen. Vi forventer at du forstår og taler dansk eller engelsk. Truckcertifikat er en fordel men ikke krav.
 
ER DU INTERESSERET?
Skriv en ansøgning og et CV og søg jobbet snarest muligt her og senest onsdag den 31. januar 2018.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Transhipmenthall Coordinator Lotte Pasfall på tlf.: 82 28 18 99.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på scm.dk

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere