15.04.2015

Tema om materialehåndtering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lager og distribution af varer spiller i mange virksomheder en nøglerolle for forretningsmodellen, men vareflowet binder også rigtig mange omkostninger. Det er derfor vitalt at indføre de rigtige løsninger til materialehåndtering i forsyningskæden. Det gælder ikke mindst i lyset af den kraftigt voksende e-handel.

Læs artiklerne her:

Smidigere og billigere robotter til materialehåndtering
Nye generationer af fleksible og prisbillige robotter er stærkt på vej og vil gøre det nemmere for flere virksomheder at automatisere lagerfunktioner.

12 bud på succes med at indføre WMS 
Warehouse Management System eller WMS er det it-system, der skal holde styr på virksomhedens lager. En succesfuld eller fejlslået implementering af WMS kan påvirke en virksomheds bundlinie dramatisk – i positiv eller negativ retning. Læs her om 12 faktorer, som kan gøre forskellen mellem fest og fiasko.

Robotter tager sig af intern logistik hos Grene Danmark 
Selvkørende robotter til intern logistik er seneste automatiseringstiltag på Grene Danmarks centrallager.

Top ti over leverandører af gaffeltrucks
Toyota topper igen listen over gaffeltruckleverandører, viser den seneste opgørelse fra Modern Materials Handling. Markedet er præget af intelligent vedligehold, produktivitet og langsigtede investeringer.

Optimering af lagerstyring har hurtig bundlinje-effekt
Online lagerstyring er den hurtigste og sikreste metode til at forbedre bundlinjen, mener Per Steen Jensen, CEO i ADDvision.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere