08.10.2012

It til logistik

Indhold fra partner Hvad er dette?

I artiklerne herunder finder du en række bud på, hvordan it-løsninger kan skabe forretningsfordele. Logistikken og forsyningskæden spiller i mange virksomheder en nøglerolle for forretningsmodellen, men logistikken binder også rigtig mange omkostninger. Det er derfor vitalt at indføre de rigtige it-løsninger til at støtte logistikken.

Artiklerne kan læses her:

Fremtidens ERP skal støtte mennesker
ERP-systemerne vil altid sakke bagud i forhold til virksomheders behov, men udviklingen af næste generations ERP, der understøtter samarbejde mellem mennesker frem for automation, er i fuld gang.

Logistik-it kræver gang i højre hjernehalvdel
IT til logistik er ikke kun bits & bytes. Men det er også forretningsforståelse, helhedstænkning, relationskompetencer, empati, fantasi og ja endda følelser. 

Berendsen samler it-brikkerne og styrker logistikken
Berendsen går efter en integrationsstrategi, hvor virksomheden får mange it-systemer til at spille sammen og fleksibilitet.

Stort vækstpotentiale i cloud
En undersøgelse fra Business Intelligence-udbyderen eyefortransport konkluderer, at vækstpotentialet for cloud-teknologien er stort inden for transport- og logistikbranchen.

Billig og hurtig voice-teknologi vinder indpas
Fremskridt inden for voice-teknologien har på det seneste rykket ved de stemmestyrede programmers ydeevne og nøjagtighed.

Tags:

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere