15.01.2014

It i logistikken

Erhvervsmagasinet SCM sætter i denne udgave fokus på it til logistikken. Logistik er i en globaliseret og usikker verden genstand for nøje overvejelser om lønomkostninger, miljøbelastning, CO2-udledning, leveringstid og –kvalitet, risikostyring, flytning til lavomkostningslande eller/og investering i automatisering samt procesoptimering. Det sætter logistikken under pres for at optimere strategier, processer, organisation, teknologi, datadisciplin, transparens og geografi, og her spiller skarpe it-løsninger en hovedrolle.

Læs artiklerne her:

Sådan vælger du mellem WMS eller ERP
Danske virksomheder står over for en bølge af halvgamle ERP-løsninger, der trænger til en opgradering. Mange logistikchefer bliver i den forbindelse stillet over for det svære valg: Skal vi investere i et WMS eller kan ny funktionalitet til ERP klare opgaven lige så godt?

Svært at hitte rede i WMS-junglen
Det kan være vanskeligt at vælge it til sin lagerlogistik. Det erfarede supply chain manager Jørgen Rask fra Furnipart, da han kiggede efter en WMS-løsning.

Novozymes gør livet lettere for kunderne
Den danske enzymproducent tilbyder de store kunder en avanceret it-baseret integrationsløsning, der frigiver tid og reducerer omkostninger hos kunderne.

Automatisk varebestilling løfter Matas
Intelligent logistik er en del af succesen hos Matas. Alle kædens 260 Matas-butikker bruger nu automatisk varebestilling baseret på forecasting, hvilket frigør butikspersonalet til at rådgive kunder.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere