Jobopslag

Teamleder søges til lager i Horsens

Logistikkompagniet

www.logistikkompagniet.dk

 • info@logistikkompagniet.dk
 • 70209016
 • Korskildelund 6, 2670 Greve
Se profil  
Stilling: Teamleder
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 14.05.2018
Søg job  

Er du en dygtig lager- og logistikmedarbejder der tør tage ansvar? Logistikkompagniet har i mere end 8 år - med stor succes - leveret viden, ledelse og ressourcer til alle typer lager- og logistikopgaver i vores kunders faciliteter.

Vi har fastansatte medarbejdere og ledere. Fordi vi med langsigtet investering i vores medarbejdere – både i uddannelse og udvikling – opnår den bedste kvalitet og kultur.

Til en nyoprettet stilling med fokus på vækst i Horsens/trekantområdet søger vi nu en teamleder der skaber glade medarbejdere og kunder.

Logistikkompagniet er ny i trekantområdet så du bliver en vigtig brik i opbygningen af forretningen, ikke mindst i at skabe den rette ånd, sikre vores udvikling og fastholde kunderne.

For at sikre succes i jobbet søger vi en person med følgende kompetencer:

 • Drifte Logistikkompagniets ressourcer herunder sikre lønsomhed og optimal udnyttelse af alle ressourcer.
 • Deltage med egen arbejdskraft i det daglige arbejde.
 • Optimere på medarbejderstaben, så vi sikrer fuld udnyttelse af potentiale, og minimum af tomgang (fravær, stilstand, etc.)
 • Rutineret i rekruttering af nye medarbejdere.
 • Evner at prioritere egen indsats/opgaver, så der opnås stor kundetilfredshed og optimal forretning.
 • Udvide og opbygge nye kunderelationer og generel interesse for salg.
 • Erfaring med at formidle, præsentere og kommunikere et budskab.
 • Gerne med kendskab til LEAN, GDP, DMP, FKM samt ISO 9000.

Dig som person

Det er vigtigt du har godt humør, ser muligheder og går forrest.

Du er struktureret, detaljeorienteret og omstillingsparat og vil med din faglighed og positive adfærd hurtigt skabe respekt om din person - både over for kunder og medarbejdere.

Du evner at have mange bolde i luften og forstår at lede og fordele arbejdet samt bevare overblikket - også i pressede situationer - med ejerskab for opgaverne.

Du er stabil og fleksibel (og mobil idet kunderne er på forskellige adresser) og ser store muligheder i at skulle opbygge en ny organisation.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på jg@logistikkompagniet.dk og vil løbende afholde samtaler.

Logistikkompagniet leverer fleksible og skalérbare bemandingsløsninger inden for lager og logistik til offentlige og private virksomheder i hele landet. Som en del af vores virksomhedsfilosofi arbejder vi målrettet på at inkludere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Vores kompetente og erfarne teams har stor succes med at inkludere disse, og sammen skaber vi stærke, fleksible og stabile løsninger for vores kunder. Blandt disse er bl.a. Lomax, Reitan, L’Oréal, Flügger, Nilfisk, Ford Motor Company.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere