Jobopslag

Supply Chain & Data Analyst - Kolding

GLS Denmark

www.gls-group.eu

  • www.kontaktgls.dk
  • Kokmose 3, 6000 Kolding
Se profil  
Stilling: Supply Chain & Data Analyst
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 08.02.2018
Søg job  

Ligger din faglige viden og interesse i spændet mellem forretning, IT og begavet brug af data, så har vi det helt rigtige job klar til dig. Hvis du altså samtidig kan håndtere et selvstændigt ansvar med stor mulighed for at påvirke GLS Danmarks samlede bundlinje. Du kan også glæde dig til at komme ind i en virksomhed med et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til gode ideer, gensidig sparring og godt humør.

Bredt og selvstændigt ansvar for databehandling med forretningskritisk betydning
Dit overordnede fokus handler om at øge kvaliteten af vores operative arbejde. Dine data og tilhørende analyser er på den vis et afgørende redskab ift. at skabe hurtigere leveringer med færre fejl og derfor også færre omkostninger. Din indsats har således positiv indvirkning på ikke bare dine kollegers dagligdag, men også på alle de virksomheder og mennesker, der sender og modtager pakker hos os. Dine primære opgaver bliver at:

Udarbejde nye og vedligeholde eksisterende performancerapporter
Står for data management med tilhørende SQL programmering i Excel
Vedligeholde og opdatere masterdata
Levere dataudtræk via SQL til operationen, fx volumental på specifikke postnumre
Bistå kvalitetsafdelingen med dataudtræk til brug ved audits, fx antal af forsinkede pakker med manglende årsagsforklaring
Blive superbruger og administrator af vores dokumentstyringsprogram, D4

Du får base på hovedkontoret i Kolding, hvor du sidder sammen med ledelsesteamet for operationen – kvalitetschefen, Manageren for Network and Linehaul Operation og assistenten for vores Director Operation.

Superbruger af Excel med programmeringsevner i VBA og SQL
Der er umiddelbart to veje ind i dette job. Du kan have en videregående uddannelse, der har givet dig viden og værktøjer inden for forretningsorienteret datahåndtering, fx en cand.merc. I så fald kan du godt være nyuddannet eller have begrænset erfaring. Alternativt har du via lignende job fået de nødvendige kvalifikationer. Uanset baggrund skal du være virkelig god til Excel og kunne programmere i VBA og SQL. Du skal også have kendskab til HTML samt Qlik, Power BI eller lignende.

Som person skal du trives i et job med et stort selvstændigt ansvar – du er eneste person med denne rolle. Som ansvarlig for master data er du selvsagt struktureret, og du har derfor også styr på alle de små detaljer. Som del af en supportfunktion er det samtidig meget vigtigt, at du er imødekommende og har den tålmodighed, det ind imellem kræver at bygge bro mellem operationen og dit område. Det er to verdener, så du skal kunne oversætte begge veje. Både når du bliver bedt om at løse en opgave, og når du præsenterer dine resultater og anbefalinger.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Manager Network and Linehaul Operation, Susanne Norsgaard.

Vi inviterer løbende egnede kandidater til samtale.

Tags: GLS Denmark

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere