Annonce

Opret jobopslag

Speditører/bildisponenter til PostNord Logistics i Brøndby/Køge eller Taulov

 

Bliv en del af vores speditionsteam
PostNord Logistics oplever en betydelig kundetilgang og volumenvækst på pakke-, gods- og logistikområdet i Danmark og Norden. Derfor gearer vi nu yderligere op og søger flere kolleger til vores speditionsteam. Udover den daglige disponering af indenrigstransporter, i samarbejde med dine kolleger i teamet og de andre kontorer i Danmark, vil din dag byde på direkte kontakt med kunder, vognmænd og andre samarbejdspartnere.
 
Du har hvad der skal til
For at varetage stillingen skal du være uddannet speditør og have en bred erfaring med bildisponering og med anvendelse af disponeringssystemer. Vi forventer yderligere, at du behersker engelsk på forhandlingsniveau. Som person er du serviceminded og en god teamplayer, der trives i et travlt miljø. Du er resultatorienteret og initiativrig.
 
Vi leverer
PostNord Logistics tilbyder et spændende job i en virksomhed med rige muligheder for personlige udfordringer. For den rette tilbydes et job på attraktive vilkår.  
 
Du vil indgå i et stærkt fagligt miljø i et dynamisk team af 20 speditører og disponenter med mange års erfaring indenfor faget.  
 
Som bildisponent varetager du alle speditionsprocesser fra start til slut og medvirker til at sikre, at PostNord Logistics samlede nationale og nordiske trafikker og line-hauls hele tiden udføres optimalt og trimmet. Din arbejdsplads vil enten være i Brøndby (fra ultimo februar 2018 på PostNords nyopførte pakke- og godsterminal i STC ved Køge) eller Taulov.  
 
PostNords logistikomsætning udgør ca. SEK 19 mia. om året, heraf SEK 3,7 og øvrige typer af logistikløsninger er et strategisk satsningsområde for PostNord, hvor der også i de kommende år vil ske en betydelig udvikling i forretningsomfanget, som du kan blive en vigtig del af. Du vil være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen. Vi tilbyder løbende vores medarbejdere, at dygtiggøre sig via brancheorienterede uddannelsesprogrammer gennem bl.a. Danske Speditører, som PostNord Logistics er medlem af. 
 
Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.
 
 
Sådan søger du
Send din ansøgning nedenfor senest den 10. december 2017. Besøg www.postnord.com/karriere, hvor du kan læse mere om PostNord som arbejdsplads. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for Road Freight, Jørn Jacobsen på telefon +45 2888 2245. Vi ser frem til at høre fra dig.
 

 

Ansøgningsfrist

10-12-2017

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på scm.dk

Kontakt

PostNord
Tietgensgade 37
1566 København V

Jørn Jacobsen
Web: www.postdanmark.dk
Tlf.: +45 28882245
Email: kundeservice.erhverv@post.dk

Jobfakta

Ansættelsesforhold: Fuldtid
Jobtitel: Speditører/bildisponent
Geografi: Københavnsområdet
Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelsesdato: 01.02.2018
Oprettelsesdato: 17.11.2017

Kort

Annonce