Jobopslag

Speditørelev

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Speditørelev
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.06.2018
Tiltrædelses­dato: 01.08.2018
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 07.03.2018
Søg job  

Vi søger speditørelever med vindermentalitet – er det dig?

Ønsker du at blive en del af en stor international virksomhed, der stiller krav til og støtter sine medarbejdere i at benytte deres fulde potentiale?

DB Schenker er en international koncern med hovedsæde i Tyskland. Vi transporterer gods rundt i hele verdenen med luft-, sø- og banefragt samt på landevejen og har kontakt med mange forskellige mennesker, kulturer og sprog, og derfor er det vigtigt for os, at du som minimum taler og skriver flydende dansk og engelsk. Det er et ekstra plus, hvis du kan begå dig på flere sprog.

Vi har kontorer i hele Danmark, nemlig i København, Kolding, Aarhus og Aalborg – så hvor ønsker du at starte henne?

Du vil hos os få et veltilrettelagt elevforløb hvor du vil deltage i et 2-dages introduktionsforløb på kontoret i København hvor du vil lære de andre 1. års og 2. årselever at kende. Derudover vil du komme rundt i forskellige afdelinger på den lokation, hvor du er elev. Gennem evalueringssamtaler med den elevansvarlige og via en buddy-ordning, hvor du vil få hjælp af en 2. års elev. Der vil være 8-10 ugers skoleophold under uddannelsen, alt afhængig af den uddannelsesmæssige baggrund du kommer med.

På dit 2. år vil du sammen med resten af 2. års eleverne tage på en international studietur, hvor du vil møde elever fra andre udenlandske DB Schenker kontorer, og deltage i case-arbejde.

For at bestå den endelige eksamen i forløbet som Speditørelev skal du skrive en fagprøve. Læs mere under uddannelsesforløb.

Efter endt uddannelse vil der være mulighed for fastansættelse.

Du vil opleve at en energisk arbejdsplads, hvor du vil arbejde sammen med mange kollegaer og hvor der vil være mangeartede opgaver og udfordringer – og hvor der altid vil være kollegaer der hjælper, når der er behov for det. Læs mere om hvilke profiler vi søger her.

Lyder dette spændende og har du det der skal til?

Vi ansætter elever hvert år med start i august, vil du med på Schenker holdet, så send din ansøgning her. 

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere