Jobopslag

Speditør til Luftfragt, eksport

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Speditør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 04.04.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 09.03.2018
Søg job  

Erfaren Speditør til eksport? 
Du vil blive en del af et team med 10 fagligt dygtige kollegaer i luftfragtsafdelingen. Eksportafdelingen består i dag af 5 medarbejdere, der sætter kvalitet i arbejdet og teamånd højt. Du vil have daglig kundekontakt hvor du adviserer og rådgiver omkring transportløsninger og søger at optimere disse, dette både for generel luftfragtstransport samt kurer. Herudover vil du også have kontakt til vores internationale kontorer. 

Da vi har travlt er det vigtigt for os at du trives med at have mange forskellige opgaver og samtidig kan holde overblik når det går stærkt og der er mange deadlines. Vi er en virksomhed i forandring og derfor er det vigtigt at du ser løbende optimeringer på processer og arbejdsgange som en naturlig del af det daglige arbejde.

Hvad forventer vi?
Vi forventer du er uddannet Luftfragtsspeditør, gerne Eksamineret Speditør, der har et par års erfaring inden for Luftfragt eksport og du derfor kender flowet af gods og hvad der skal forventes – har du erfaring med pharma er det et ekstra plus, men ikke noget krav.
Du sætter dig hurtigt ind i, hvad der er vigtigt for de enkelte kunder og trives med at sikre kvaliteten i det daglige arbejde. 
Du arbejder struktureret, er selvkørende og ønsker at se de bedst mulige resultater både for dine kunder og for virksomheden.
Du arbejder naturligt i både MS Office pakken samt andre IT værktøjer.
Du taler og skriver som minimum flydende dansk og engelsk, kan du flere sprog er det en fordel.

Hvad kan du forvente
At få en hverdag hvor du kan præge hvordan opgaverne løses og dermed gøre en forskel, både for dine kunder, kollegaer og virksomheden. Din hverdag vil være præget af dynamik og forskellige opgaver, og kollegaer der glæder sig til at tage imod dig.
Du vil være en del af en stor international virksomhed hvor du, alene i Danmark, vil have 300 kollegaer fordelt på 4 kontorer.   

En løn der svarer til dine kvalifikationer, herunder pensionsordning og helbredssikring. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Air & Courier DK East, Jakob Møldrup på telefon 3686 9482.

Finder du ovenstående stilling interessant, kan du søge stillingen via vores rekrutteringssystem.

Vi tager løbende kandidater ind til interview. Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere