Software

Innovation

Forretningen skal styre IT, ikke omvendt

IFS har 1000 mand ansat til at arbejde med forskning og udvikling. Højteknologi som AI, IoT og cloud står på menuen, og mulighederne er store. Men de skal ikke diktere selskabets retning, forklarer R&D-chef Thomas Säld.

Innovation

RPC Superfos i Randers nedbryder digital barriere

Nu skal produktionsmedarbejderen med i digitaliseringen hos RPC Superfos i Randers. I nyt samarbejde med det danske softwarefirma Gluu digitaliserer fabrikken de faste rutiner i produktionen på smartphonen og sætter strøm til tunge papirformularer.

IT

Simulationsværktøj skal hjælpe virksomheder ind på forsyningsmarkedet

En ny simuleringsløsning i Australien skal hjælpe virksomheder fra både regionen og resten af verden med at få foden indenfor i den globale forsyningskæde uden kæmpe omkostninger.

IT

Dansk e-bogs-software satser på Tyskland

Softwarevirksomheden Pubfront har planer om at ekspandere til Tyskland, da firmaets system med cloudlagring af e-bøger og læsning på tværs af platforme også kan anvendes i sprogområder uden for Skandinavien.

Indhold fra partner

IT

Jysk: Software til automation kræver erfaring

Jysk er en af de virksomheder i Norden, der har størst erfaring med at implementere software til komplekse, højautomatiserede lageranlæg, men: ”Vi har stadig brug for eksterne eksperter, der kan hjælpe”.

Innovation

ABB vil sænke brug af skibsbrændstof markant

En samling af softwareprodukter fra ABB skal reducere skibsfartens brændstof-forbrug med 20 procent.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Toyota smider 17 mia. i selvkørende biler

Et nyoprettet selskab i Tokyo skal sætte fut i Toyotas udvikling af teknologi til selvkørende biler og varevogne. Investeringen lyder på 17 mia. kr. og målet er 1000 ansatte.

IT

IoT forudser servicebehov – virksomhed sparer stort

En Internet of Things-løsning hjælper skadedyrsbekæmperen Anticimex med at forudse behov for vedligeholdelse af digitale fælder, hvilket både forbedrer service og sparer omkostninger. Den slags bliver kun større i fremtiden, siger CEO for selskabet bag løsningen, svenske IFS.

IT

Så går den vilde dronejagt

En gruppe studerende fra MIT har udviklet software, der kan få en drone til at undvige forhindringer i høj fart. Se den i aktion her.

Strategi & ledelse

Min vej til SCM-jobbet: Troels Kyhn Jakobsen

Troels Kyhn Jakobsen, nyansat senior implementeringskonsulent i ABC Softwork, glæder sig til at bistå danske produktions- og handelsvirksomheder med en ny supply chain intelligence-software.

Indhold fra partner

IT

Fejl i software til automation koster kassen

Software til automation i produktion og logistik er ofte fulde af fejl, som skaber store tab. Men problemerne bliver som regel camoufleret, fordi alle parter i projekter har interesse i at fremstå som en succes.

IT

SCM-softwaremarkedet steg 7,7 milliarder dollars

Verdensmarkedet for SCM-software med SAP og Oracle som topleverandører steg ifølge analysehuset Gartner med 12,3 procent i 2011.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere