Annonce

Opret nyhed

Slimstock deltog i Supply Chain Leaders Forum 2013

Slimstock var igen i år sponsor til et interessant Supply Chain Leaders Forum, som blev afholdt d. 29 august på Copenhagen Business School i København.

BRANCHENYT

Dette år var 2. gang Supply Chain Leaders Forum blev afholdt og 2. gang Slimstock var sponsor. Igen var det et spændende arrangement med interessante taler og præsentationer af projekter og afhandlinger. Vi hos Slimstock er glade for at havet være til stede og for den store interesse der var for vores produkter og services.

Vi vil ønske vinderne af det bedste business projekt, samt vinderen af den bedste afhandling tillykke med prisen samt held og lykke i fremtiden. Derudover vil vi sige tak til eksisterende samt mulige kunder for den gode dialog vi havde på messen. Sidst men ikke mindst takker vi Tata Consultancy Service og Copenhagen Business School for at afholde arrangementet.

Skulle der være nogen derude, som vi ikke fik snakket med og som er interesseret i at høre mere om vores produkter og services, er i mere end velkommen til at kontakte vores Country Manager Keld Bograd.

 

Keld Bograd

tlf.: +45 22 38 48 49

mail: k.bogard@slimstock.com

Annonce
Slimstock Nordic er partner på scm.dk Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen...
Aktivitet: Artikler: 25 | Navnenyt: 7 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce