Annonce

Opret nyhed

Slimstock Nordic User-Day EOQ Workshop

Den 17. september afholdte Slimstock Nordic I samarbejde med Brødrene A & O Johansen, den første User-Day, som satte fokus på brugen af EOQ i en virksomheds daglige indkøbsrutiner.

PLANLÆGNING

User-Day er et initiativ som kommer fra kunderne selv, der gerne ville have en netværksdag hvor de kan mødes og snakke om relevante emner og eventuelle udfordringer de hver især har, samt hvordan disse kan løses/forbedres med brugen af Slim4. Dette ville Slimstock Nordic naturligvis gerne støtte op om og arrangerede det første netværksmøde med fokus på brugen af Økonomisk Ordre Størrelser (EOQ) hos virksomheder. 

Arrangementet fungerede som en slags workshop og var en stor succes. Indkøbsanalytikeren, Peter Viuf Mikkelsen fra Brødrene A & O Johansen A/S udtalte ”Det var interessant, at få et indblik i de deltagende virksomheders indkøbsstrategier i forbindelse med brugen af EOQ, men også den viden som kom fra Slimstock vedrørende EOQ som værktøj, og herunder den mere dybdegørende forståelse af fordelene og ulemperne ved modellen

Vi hos Slimstock tror på, at netværket mellem vores kunder er vigtigt, både at de får muligheden for at sparre omkring brugen af vores indkøbs og forecasting system Slim4, men også at de får mulighed for sparring omkring alle de omkringliggende aktiviteter. Peter Viuf Mikkelsen udtaler ”Muligheden for, at spare med øvrige virksomheder og blive inspireret af deres erfaringer havde utrolig stor værdi for os. Vi manglede inspiration for at komme videre med vores EOQ opsætning, og vi kom frem til, at vi har behov for at lave en mere differentieret EOQ, hvor der f.eks. tages højde for varens ABC kategorisering eller behovsklassificering i Slim4”.

Der er rig mulighed for, at bruge EOQ differentieret op imod andre kategoriserings parametre i Slim4. På den måde kan man f.eks. sikre sig, at den økonomiske indkøbsstørrelse ikke er skyld i, at der lægges et års forbrug af skruer på lager.

Klik HER for, for at downloade vores EOQ whitepaper.    

Annonce
Slimstock Nordic er partner på scm.dk Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen...
Aktivitet: Artikler: 25 | Navnenyt: 7 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce