Annonce

Opret nyhed

Slimstock Nordic takker for en god Customer Day

Den 7. april afholdte Slimstock Nordic den årlige Customer Day i Odense Congress Center. Vi vil gerne takke vores kunder for den gode stemning og den gode feedback som vi modtog efter arrangementet.

BRANCHENYT

Agendaen for den årlige Customer Day indeholdte en gennemgang af den nye version af Slim4 (version 4.7), vores nye tiltag omkring brugen af Transaktions Data i Slim4, Opgradering af et Slim4 produkt samt hvilke muligheder vores kunder har for, at få mere ud af deres Slim4 produkt og af os som deres partner. Sidst men ikke mindst, blev vores User Day og Slimstock Academy præsenteret.

Vi hos Slimstock er særligt glade for den gode feedback som vores kunder gav os. Nogle af de udsagn blev gentaget som en succes var:

-        Information om den nye version

-        Hvordan en opgradering bliver eksekveret

-        Netværk blandt kunder fra forskellige virksomheder

-        Gode emner til, at tage med tilbage og diskutere internt i virksomhederne.

Vi takker vores hollandske kollegaer for at støtte op om dette event og ikke mindst takker vi vores kunder for fremmødet og den gode dag.

Vil du se mere om vores Slimstock Acadamy så klik her >>

Annonce
Slimstock Nordic er partner på scm.dk Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen...
Aktivitet: Artikler: 25 | Navnenyt: 7 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce