Jobopslag

Riantics søger Quality Manager

Riantics A/S

www.riantics.com

  • info@riantics.com
  • 99 40 00 00
  • Industrivej 8, 9510 Arden
Se profil  
Stilling: Quality Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 12.02.2018
Søg job  

Med stærke analytiske og kommunikative kompetencer


Riantics har fokus på at skabe værdi for deres kunder ved at bidrage til øget produktivitet og effektive logistiske processer. Med udgangspunkt i kundetilpassede løsninger og et højt serviceniveau er der stærke partnerskaber med kunderne, og som et centralt led i virksomhedens udvikling implementeres nu et nyt kvalitetssikringssystem. Til dette søger vi en Quality Manager til en nyoprettet position med reference til virksomhedens CEO. 

Central rolle med ansvar for udvikling og implementering
Som Quality Manager får du det overordnede ansvar for Riantics’ kvalitetsaktiviteter samt ansvar for virksomhedens garantihåndtering, og du bliver intern tovholder og ejer af kvalitetssystem og improvement process. Du får til opgave at sikre en kultur, der har fokus på kvalitetsprocesser og høj datadisciplin i den daglige brug af kvalitetssystemet samt indrapportering af fejl og garantisager. Målet er en transparent kommunikation på tværs af hele virksomheden, der sikrer valid data og kontinuerlig læring og udvikling. De primære opgaver er:
-Sikre at vedtagne tiltag bliver implementeret decentralt i virksomheden 
-Gennemførelse af interne audits 
-Rapportering til ledelsen 
-Facilitere kvalitetsworkshop fire gange årligt 
-Ansvarlig for continous improvement process
-Identificere og analysere fejl samt implementere korrigerende handlinger 
-Ansvarlig for kunderelateret garantihåndtering
-Gennemføre analyse af garantireklamationer
-Identificere og implementere forebyggende og korrigerende tiltag 

Du har succes, når du bidrager til høj kundetilfredshed, og når du sikrer, at kvalitetsaktiviteter og garantihåndtering er en indlejret del af virksomhedens værdikæde.

Solid teknisk indsigt og dokumenterede resultater i rygsækken
Du har en relevant uddannelse på bachelorniveau eller højere, retningen er ikke afgørende; det kan både være inden for mekanik eller elektronik. Din erfaring har du formentligt fra en teknisk fokuseret virksomhed, og det er et krav, at du har arbejdet med udvikling og opbygning af kvalitetssikringsprocesser og har ligeledes interesse i at arbejde med garantiopgaver. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med at gennemføre audits og har suppleret din teoretiske viden med en Lean-uddannelse.

Som person er du kendetegnet ved dine stærke kommunikative kompetencer og din evne til at skabe relationer og motivere dine kollegaer på tværs af organisationen. Du har en struktureret tilgang til opgaverne og evner at analysere input og omsætte det til viden og handling. Ordentlighed og respekt er nøgleord for dig, ligesom du er kendt for at være ambitiøs og kvalitetsbevidst.

Uformel kultur med høj trivsel
Du bliver en del af en succesfuld virksomhed, hvor der forventes stor vækst allerede i 2018. Du får en central placering med rig mulighed for indflydelse og for at påvirke den fremtidige udvikling i en kultur, der er åben, uformel og præget af høj trivsel samt stor faglig viden og stolthed. Der er gode udviklings- og karrieremuligheder internt i virksomheden, ligesom der er internationale muligheder som en del af Körber koncernen.

Arbejdssted: Arden

Tags: Riantics A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere