Annonce

Riantics A/S

Riantics A/S

Adresse: Industrivej 8, 9510 Arden,

Telefon: 99 40 00 00 Website: www.riantics.com E-mail:

Riantics A/S (tidl. Qubiqa/Univeyor) er en automatiseringsvirksomhed, som udvikler og fremstiller kundetilpassede logistikløsninger til avanceret lagerstyring og -drift.

 

Sortimentet omfatter produkter og systemer til fuldautomatisk håndtering af varer og materialer samt et omfattende serviceprogram.

 

Riantics A/S er især kendt for den patenterede Layer Picker®,som er markedsledende på globalt plan indenfor automatiseret palletering og de-palletering af varer.

 

Inden for systemintegration har Riantics A/S, siden etableringen i 1980, udviklet og implementeret kundespecifikke logistikløsninger hos blandt andet Novo, Tetra Pak, Top Toy, Haldor Topsoe og Scania.

 

Riantics A/S kan levere logistikløsninger til hele forsyningskæden internt, dvs. fra modtagelsen af varer, til lagring, plukning, ordresammenstilling og forsendelse. Mange systemleverancer er baseret på egenudviklede produkter til fx fuldautomatisk lagerstyring og sortering.

 

Siden sommeren 2016 har Riantics A/S været en del af den internationale teknologikoncern Körber AG med ca. 11.500 ansatte på verdensplan og en omsætning i 2016 på 2,2 milliarder Euro. Riantics A/S har 110 ansatte.

 

Körber Logistics Systems – et stærkt fællesskab
Körber kombinerer fordelene ved en global organisation med styrken af meget specialiserede og fleksible mellemstore virksomheder.

 

Virksomhederne under forretningsområdet Körber Logistics Systems tæller Aberle GmbH, Consoveyo S.A., Langhammer GmbH, Riantics A/S, Inconso AG,  Aberle Software GmbH, HighJump og DMLogic.

 

Virksomhederne tilbyder et omfattende udvalg af produkter og services, som spænder over systemintegration, software, digitale løsninger til smart factory (produktionslogistik), transportbåndsystemer og teknologier til oplagring, palletering og de-palletering. Ydelser, som gør Körber Logistics Systems til førende leverandør af applikationer til optimering af komplekse interne og eksterne logistikprocesser.

Kompetenceområder
  • Konsulentvirksomhed,
  • Lagerindretning,
  • Materialehåndtering + intern transport,
  • WMS + it til lageroptimering

Nyheder og artikler

Events og arrangementer

Kontakt os for mere information

Kort

Navnenyt

Annonce