Jobopslag

Reservedelsekspedient med flair for teknik søges

Rocla A/S

www.rocla.dk

  • info@rocla.dk
  • 999 88888
  • Kobbervej 5, 6000 Kolding
Se profil  
Stilling: Reservedelsekspedient
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 13.07.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 14.06.2018
Søg job  

Har du interesse og erfaring inden for reservedele og teknik, så kunne du måske være vores nye kollega.

Vi søger en trofast og loyal reservedelsekspedient, der sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde samt servicere vores kunder, sælgere og montører. Du forstår at samarbejde og er en god kollega, der har en positiv tilgang til tingene. Du bliver en del af et team på 6, hvoraf du til daglig refererer til vores lagerchef.

Dine arbejdsopgaver:
- Salg og indkøb af reservedele til egne montører og eksterne kunder
- Support til salgsafdelingen
- Deltagelse i vedligeholdelse af varelager
- Deltage i modtagelse og forsendelse af ind- og udgående ordre ved spidsbelastninger

Kompetencer og kvalifikationer:
Vi forventer, at du har en reservedels- eller anden relevant teknisk uddannelse, samt mestrer engelsk både mundtligt og skriftlig – tysk vil også være en fordel. Det er vigtigt, at du har en god teknisk forståelse, samt kan begå dig ubesværet i forskellige portaler. Du er høflig, imødekommende og proaktiv, samt har for øje altid at hjælpe vores kunder på bedst mulig måde. Endvidere skal du kunne kommunikere bredt, idet jobbet indeholder kontakt med både interne og eksterne interessenter i ind- og udland.

Vi tilbyder:
- Et selvstændigt og ansvarsfuldt job
- Attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer og personlige indsats
- Sundhedsforsikring
- Godt arbejdsklima i uformel organisation

Arbejdspladsen er beliggende i Kolding.

Yderlig information om stillingen og Rocla Danmark A/S kan fås hos Lagerchef Hanne Svendsen på tlf. 99 98 88 88. Skriftlig ansøgning med CV fremsendes til job@rocla.dk mærket “Reservedelsekspedient” senest d. 13.07.2018.

Rocla Danmark A/S er en del af den japanske koncern Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (MHI) ejet via den europæiske gaffeltruckdivision Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe B.V. (MCFE). Vores hovedaktivitet er salg af lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdelse og reparationer. Dertil tilbydes leje og leasing af nyt udstyr og salg og udlejning af brugte truck.

Tags: Rocla A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere