Nyhedsarkiv

Branchenyt

Integration mellem ROB-EX Scheduler og Dynamics NAV

Til serie- og ordreproducerende virksomheder

Indhold fra partner

Branchenyt

Elbek & Vejrup når største omsætning og overskud nogensinde

Rådgivnings- og it-virksomheden Elbek & Vejrup fik rekordresultater i regnskabsåret 2016/17. Opkøb af andre virksomheder skal være med til at accelerere væksten yderligere.

Indhold fra partner

IT

Faglighed, branchekendskab og forretningsforståelse gør forskellen

En ERP-løsning kan hurtigt vise sig som en dårlig investering, hvis ikke løsningen understøtter virksomhedens forretningsgange, optimerer dem og skaber værdi for virksomheden. Netop derfor tager vores konsulenter altid udgangspunkt i kundens forretning, processerne i virksomheden og personerne i organisationen, før der konfigureres en IT-løsning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Opnå professionel projektstyring i din produktionsvirksomhed

Bevar overblikket over dine projekter fra du afgiver tilbuddet, til du leverer og fakturerer projektet samt på anskaffelse af de projektspecifikke ydelser på såvel købs- som produktionssiden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Elbek & Vejrup udvider med en ny afdeling og nyt forretningsområde

IT-virksomheden Elbek & Vejrup har nu også åbnet kontor i Kolding og går samtidig ind på markedet for specialiserede IT-løsninger til virksomheder inden for fremstilling og logistik.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere