Nyhedsarkiv

Produktion

Case: OK Snacks kundecase

It, der skubber til kultur og organisation, baner vejen for fremtiden

Indhold fra partner

IT

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Vi har samlet alt hvad du skal vide omkring Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365. Lige fra hvilke versioner du kan få, hvad de forskellige værktøjer i systemet kan hjælpe dig med, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Indhold fra partner

IT

Med Power BI baseres beslutninger på fakta

Opdag nye forretningsmuligheder og få dyb indsigt i din virksomhed med Power BI. Integrationen af data er nemmere end du måske regner med – faktisk understøtter Power BI mere end 50 datakilder, som kan kombineres på kryds og tværs i dine rapporter.

Indhold fra partner

Sourcing

Bedre redskab, bedre analyse og bedre overblik hos danske Interstil

Med troværdige øjebliksbilleder af virksomhedens tilstand får alle medarbejdere på én gang bedre indsigt og større viden omkring hele værdiflowet i virksomheden.

Indhold fra partner

Branchenyt

- 25 år med omtanke

25 år med samme ejere og samme forretningsfilosofi er en milepæl, som vi er meget stolte af. Tiderne har forandret sig, kunder og markedet er anderledes, men Datacon har til stadighed formået at følge med tiden og at tilpasse os.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere