Nyhedsarkiv

SCM 4.0

Ejner Hessel vælger ClassicMat™ til fremtidens bilhus

Ejner Hessel i Aarhus har bygget landets største og mest avancerede Mercedes-Benz center med automatisk indskrivning, ClassicMat™ lagerautomater, robotstyring, vægsimulator med konfigurator og et komplet AMG Performance Center.

Indhold fra partner

Produktion

Dell vil genbruge guld fra e-affald i sine computere

Hos computerproducenten Dell vil man gerne have et mere cirkulært ressourceforbrug - derfor har virksomheden nu sat sig et mål om at genanvende cirka 46.000 tons materialer inden 2020.

Lager & distribution

ROSKILDEVEJ 33, 2620 ALBERTSLUND

Lager på 9.214 M² - Indhegnet området med Portvagt med central placering

Indhold fra partner

Lager & distribution

Elektriske pramme undervejs i Benelux

I alt 11 fuldt elektriske containerpramme vil i løbet af 2018 stævne ud på de hollandske og belgiske vandveje. Fartøjernes batterier vil blive bygget ind i containere, der kan flyttes efter behov.

Branchenyt

Horisont Gruppen lancerer nyt SCM.dk

SCM.dk får nu nyt layout og forbedrede funktioner, der skal gøre det lettere for logistikchefen, speditøren og supply chain-direktøren at finde inspiration og fagrelevante nyheder. Det nye site skal være et community for ledelse af forsyningskæden – stedet hvor alle kommer.

Branchenyt

Bæredygtige forsyningskæder sparer CO2

Logistikvirksomheden CHEP hædres for sin ekspertise i udviklingen af bæredygtige forsyningskæder ved den sjette uddeling af bilindustriens Automotive Global Awards.

Indhold fra partner

Produktion

Amazon fortsætter rooftop-solenergiudbygning

Tagflade efter tagflade bliver fyldt med solpaneler efterhånden som Amazon arbejder videre med sin strategi om vedvarende energi på sine logistikcentre verden over. Senest er et italiensk anlæg blevet færdigt.

Branchenyt

Pirateri på laveste niveau i 22 år

Sammenlagt bød 2017 på 180 rapporterede tilfælde af pirater og væbnede røverier mod skibe, hvilket er det laveste antal siden 1995. Nogle steder er dog blevet farligere.

Branchenyt

Grocery Retail in 2018

Many of the same trends we’ve seen in 2017 will continue in 2018 alongside new challenges and opportunities. We’ve listed the five most interesting trends that grocery retailers can expect in 2018.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Første Tesla-lastbiler bestilt i Skandinavien

De første ordre på Teslas nye Semi-lastbil er indløbet fra Skandinavien, og ikke overraskende er det to norske virksomheder, der står bag. Fødevaredistributøren Asko har bestilt 10 stk.

Lager & distribution

Pulterrum til Carlsberg Byen

Til det nyetablerede københavnerkvarter, har Hans Schourup A/S i ordre fra HHM A/S leveret et stort antal Axelent pulterrum.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Svaret på hvorfor en stå-ind-stabler kunne være lige præcis den truckløsning du har ledt efter…

Til mange af de mest krævende warehouse opgaver kan en stå-ind-stabler være et fantastisk valg, især når der er tale om smalle lagerarealer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Pizza Hut: Førerløs levering vil skabe flere arbejdspladser

I et nyt samarbejde med Toyota vil amerikanske Pizza Hut udvikle førerløse køretøjer til levering. Og det er noget, der kan skabe flere arbejdspladser, lyder det fra selskabet.

Lager & distribution

N.C. Nielsen stiller skarpt på lageret

N.C. Nielsen tilbyder nu eksperthjælp, når lageret skal indrettes eller optimeres. På baggrund af input, virksomhedsbesøg, datadrevne analyser samt ønsker og forventninger til fremtiden skabe et kvalificeret beslutningsgrundlag, der kan tilføre fornyet værdi til den interne logistik.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Tøjbranchen bør droppe lavprissourcing

Når omkostningerne stiger på sourcingområdet, er virksomhederne nødt til at flytte fokus fra en billig til en mere værdiskabende forretningsstrategi, viser ny rapport.

Branchenyt

Fra turistattraktion til detail- og foodservicevirksomhed

Følg med på Mariager Saltcenters interessante rejse, og de beslutninger der har skullet til undervejs.

Indhold fra partner

Branchenyt

Kombiterminal i Køge: Ny analyse skal vise fordelene

Det kræver stærke argumenter at overbevise politikerne om, at der er brug for en kombiterminal i Køge. Det skal en ny samfundsøkonomisk analyse sørge for.

Lager & distribution

Lager- og Produktionsejendom med central placering

Lagerejendom udlejes i Bjæverskov: Beliggende mellem Syd- og Vestmotorvejen, har ejendommen let adgang til motorvejsnettet. Lejemålet er på i alt 12.152 m² med gode udenomsarealer. I stueetagen er etableret køkken-, bade - og mandskabsfaciliteter. På 1. salen er der kontor- og mødelokaler.

Indhold fra partner

IT

Nem integration til alle dine systemer

TrueCommerces EDI-service kan nemt integreres med dine back office-systemer, varestyrings- eller ERP-systemer.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Maersk og IBM vil skabe ny blockchainvirksomhed

Et joint venture mellem Maersk og IBM skal gennem digitalisering gøre den globale handel mere effektiv, transparent og sikker, og der er milliarder at spare. Blockchain skal være det teknologiske værktøj.

Strategi & ledelse

Indspark: Derfor er audits ikke nok, når det gælder socialt ansvar

Planlægning

Alibaba åbner logistikcenter i Frankrig

Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba åbner inden længe et logistikcenter i Frankrig. Det skal øge salget af de franske produkter på firmaets online handelsportaler.

Lager & distribution

Boeing afslører stor godsdrone

Den amerikanske flyproducent Boeing viser i en ny video deres prototype på en fragtdrone med en kapacitet på over 220 kilo. ”Den vil ændre lufttransporten”, lyder der fra selskabet.

Branchenyt

Det vil ske på toldområdet i 2018

I løbet af kort tid nedsætter Skatteministeriet og erhvervslivet arbejdsgrupper, der skal sikre, at erhvervslivet bliver inddraget i planlægningen og afprøvningen af nye IT-systemer på toldområdet. Det mener Henrik Beck, sekretariatsleder i EKFT.

Indhold fra partner

Branchenyt

Webinar: Hvad er EDI?

TrueCommerce afholder et gratis webinar torsdag den 1. februar kl. 11-11.30. Få en grundlæggende forståelse for EDI.

Indhold fra partner

Innovation

DS Elcobyg: Vi sparer tid, penge og besvær med StockMaster

Betonelementfabrikken DS Elcobyg har gode erfaringer med sine nye StockMaster automater. Faldende omkostninger til værktøj og sikkerhedsudstyr samt en øget fleksibilitet og mindre tid forbrugt på at hente nødvendige forbrugsvarerne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Schneider Electric sikrer fremdrift i deres digitale projekter med konsulent fra TrueCommerce

Schneider Electric har i mange år anvendt TrueCommerce som sparringspartner og rådgiver på deres digitaliseringsprojekter. Nu har de valgt at udvide dette samarbejde og skrive kontrakt på en fuldtidskonsulent fra TrueCommerce.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere