Annonce

Novotek Planning Systems A/S

Novotek Planning Systems A/S

Adresse: Stærmosegårdsvej 8, 5230 Odense M,

Telefon: 70 22 01 70 Website: www.rob-ex.dk E-mail:

ROB-EX Produktionsplanlægning hjælper produktionsvirksomheder med at opnå forbedringer i planlægningen. Det gør vi gennem planlægningsprogrammet ROB-EX, som giver et enestående overblik over produktionen; ordrer, kapacitet, ressourcer, flaskehalse, mandskab, maskiner m.m.

 

ROB-EX Produktionsplanlægning er et produkt fra Novotek Gruppen, hvor Novotek Planning Systems A/S er en del af gruppen og varetager udvikling, support og salg af ROB-EX. Vi har mange års erfaring med udvikling og implementering af planlægningsløsninger i industriel produktion, og vores ekspertise består af en kombination af informationsteknologi, planlægning og styring i produktionen. Vi udvikler og leverer standardproduktet ROB-EX, og indgår også i projekter som hoved- og underleverandør.

 

ROB-EX er software til finplanlægning, som er udviklet på baggrund af universelle planlægningsbegreber og praktisk knowhow. Fordi det er standard software, betyder det for dig som kunde, at du får et billigere produkt, og du har stadig mulighed for at konfigurere og tilpasse løsningen, så den dækker dine krav og behov. 

 

ROB-EX er baseret på et interaktivt Gantt diagram, og programmet kan tilpasses din planlægningsopgave. Du kan se og redigere produktionsplanen, og prøve dig frem med forskellige scenarier for at finde den bedste plan. 

 

Derudover tilbyder vi support, adgang til opdateringer, undervisning og hjælp gennem hele processen fra behovsafklaring til den kørende løsning.

Kompetenceområder
  • IT til produktionsoptimering,
  • Kompetenceudvikling + uddannelse,
  • Konsulentvirksomhed,
  • Målstyring, planlægning + BI (Business Intelligence),
  • WMS + it til lageroptimering

Nyheder og artikler

Artikler hvor virksomheden er omtalt

Kontakt os for mere information

  • Hans Jørgen Lynggaard

Kort

Annonce