Jobopslag

Nat- og kurérdisponent - GLS Express Aarhus

GLS Denmark

www.gls-group.eu

  • www.kontaktgls.dk
  • Kokmose 3, 6000 Kolding
Se profil  
Stilling: disponent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 28.02.2018
Tiltrædelses­dato: 01.03.2018
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 12.02.2018
Søg job  

Vil du have et job med stort ansvar, impact og udvikling?

Som nat- og kurérdisponent hos os får du muligheden for at disponere et rutenetværk på egen hånd, og samtidig blive en del af et team af engagerede kolleger. Du indgår i en 3-ugers rotationsordning, hvor du skiftevis disponerer om natten hos vores storkunde og på de øvrige dage disponerer fra vores lokale kontor i dagtimerne.

Vi servicer vores storkunde 365 dage om året også i weekenden efter aftalt arbejdsplan.

"Jobbet som kurérdisponent med nattevagter er spændende, fordi man får lov til at arbejde selvstændigt, når man er på nat og har ansvaret for hele operationen. Og man får lov til at arbejde i team, når man er på dag, hvor man har alle slags opgaver. Derfor bliver man en af de dygtigste i feltet."
Kenneth Larsen, Manager Express Tåstrup

Nattevagt – du får den fulde kontrol
I de uger, hvor du har nattevagt, sidder du hos vores storkunde og disponerer over kundens gods, og sørger for, at kundens varer kommer med vores distributionspartnere ud til butikkerne i tide. Du får naturligvis en grundig oplæring, og når du er klar, får du selvstændigt ansvaret for hele natdistributionen i de uger, du har nattevagt. Herudover løser du de administrative opgaver som afregning og kvalitetskontrol, som følger med opgaverne.

På nattevagterne får du den fulde kontrol over processen. Du får stor frihed til at træffe selvstændige beslutninger, så længe jobbet bliver gjort, og varerne kommer sikkert og effektivt frem. Det er en rolle, som stiller store krav til din evne til at være selvmotiverende, træffe beslutninger på egen hånd, og fremstå som en god repræsentant for GLS Express A/S i din daglige kontakt med kunden.

På dagvagt løser du og kolleger det store puslespil
Når du ikke arbejder om natten, indgår du som disponent i vores kurérteam. Her håndterer du typisk 70-80 kundebookinger hver dag. Da vi betjener vores kunder inden for 30 minutter, er tiden en afgørende faktor, når du navigerer mellem de mange ordrer på mail og telefon, og koordinerer kurérernes ture rundt på de danske og europæiske veje.

Opgaverne kan være meget forskellige i løbet af en dag. Det er blandt andet dig, der sørger for, at:

Tage imod bookinger og afgive tilbud til kunder
Sammensætte den mest optimale kurérløsning for hver kunde
Yde telefonisk support til vores distributionspartnere ude på ruterne
Det er afgørende, at du evner at bevare overblikket og fleksibiliteten selv i hektiske situationer, og kan sammensætte den optimale kurérløsning hver gang. Vi løser et kæmpe puslespil hver dag, og du og dine kolleger i teamet skal altid være foran og klar med det næste skridt. Dine kolleger bliver dine mest centrale medspillere, og du vil altid kunne regne med et kærligt skulderklap, faglig sparring, råd og hjælp fra dem.

"Vi er nogle folk, som tør tage en masse vigtige beslutninger og stole på, at det er det rigtige, vi gør første gang."
Jimmy Schwartzbach, Supervisor Express Direct Tåstrup

Om dig
Du ved, hvad det vil sige at arbejde i et travlt miljø, hvor man skal kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket, når det går stærkt. Du skal være løsningsorienteret af natur, og kunne tilpasse dig de indkomne opgaver, uden at tabe det gode købmandsskab af syne.

Vi lægger vægt på, at du:
Har erfaring fra en lignende stilling som disponent, kørselsleder eller speditør
Er fuldstændig afklaret med at arbejde både dag- og nattevagter
Tidligere har erfaret, at du stortrives i en hverdag med mange deadlines
Besidder en ansvarlig konkurrencementalitet
Udviser vedholdenhed i din opgaveløsning
Har et godt geografisk kendskab til Danmark

Gode forhold hos de bedste i branchen
Hos GLS Express A/S bliver du en del af en virksomhed i stor vækst. Vi oplever stor kundetilgang, og udvider i øjeblikket vores afdelinger og rutenetværk i hele landet. Hos os får du først og fremmest en masse gode kollegaer, som gør din hverdag sjov.
Desuden er vi som arbejdsplads Great Place to Work certificeret, og har et stort fokus på vores medarbejderes arbejdsglæde.

Som disponent i GLS Express A/S får du lov til at bruge dine kompetencer på det, du er bedst til. Men samtidig får du også mulighed for at prøve kræfter med det, som du gerne vil blive bedre til. På den måde rummer jobbet gode muligheder for at styrke dine faglige kompetencer og blive en af landets bedste kurérdisponenter.
Derudover kan vi tilbyde dig en 8/4-pensionsordning, frivillig kantineordning og sundhedssikring, samt mange årlige personalearrangementer for både dig og din familie.

Vi kalder løbende ind til samtale, så send gerne dit CV og ansøgning allerede i dag.

Tags: GLS Denmark

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere