25.04.2014  |  Strategi & ledelse

Min vej til SCM-jobbet: Mikkel Geertsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mikkel Geertsen, manager i Supply Chain Centre of Excellence hos Tata Consultancy Services (TCS) ser frem til at arbejde med innovative supply chain-løsninger, der virkelig kan rykke en industri.

Hvilke forventninger har du til dit nye job?
At hjælpe globale virksomheder med deres supply chain-udfordringer samt at udvikle TCS’ Supply Chain Center of Excellence i Norden.

Jeg ser frem til at arbejde med innovative supply chain-løsninger, der virkelig kan flytte en industri. Det passer mig glimrende, at fokus i mindre grad ligger på standardiseret konsulentarbejde, hvor det mestendels handler om fakturering og standard supply chain-udnyttelse.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Ivan Martinez Neri

Hvad består dit nye job i?
Ud over det innovative udviklingsarbejde med supply chain-løsninger og koncepter til forskellige organisationer, skal jeg også designe og drive supply chain-transformationsprojekter sammen med kolleger i andre verdensdele – p.t. arbejder jeg med svenskere, amerikanere, indere og englændere. Vi skal desuden medvirke til at bringe andre af TCS’ konsulentafdelinger, med over 300.000 konsulenter, i spil.

Hvad kvalificerer dig til jobbet?
Mine otte års erfaring som konsulent har stor betydning for, at man i TCS har fundet mig kvalificeret til jobbet. Jeg har således været i berøring med mange af de supply chain-problematikker, som TCS arbejder med og har tidligere beskæftiget mig indgående med supply chain-planning og forecasting, der begge er områder, som kunderne har stort fokus på. Desuden har jeg et solidt kendskab til flere af de industrier, for eksempel CPG, manufacturing og life science, som TCS vægter højt i Norden og Europa. 

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Troels Kyhn Jakobsen

Om Mikkel Geertsen

Uddannelse: Cand.merc. SCM, CBS 2005.

Tidligere job: Business Analyst, GN Store Nord 2005-06, managementkonsulent i Implement Consulting Group 2006-13, ekstern lektor, CBS 2010-

Hvad er dit bedste karriereråd?
At stræbe efter at blive den bedste til det, man beskæftiger sig med. Desuden skal man arbejde med noget, man brænder for, og som er sjovt. Det har altid virket for mig selv.

Det er samtidig vigtigt, at man bevarer sin integritet, så man kan se sig selv i spejlet og stolt kan fortælle om, hvad man arbejder med. Oprigtighed smitter af på kunderne, og hvis du udviser troværdighed og tillid, kommer det igen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere