Annonce

Microsolutions A/S

Microsolutions A/S

Adresse: Lundvej 6, 8700 Horsens,

Telefon: +45 7560 2480 Website: www.microsolutions.dk E-mail:

Microsolutions A/S er et Dynamics AX konsulenthus med et team af 30 udviklere, konsulenter og projektledere.

 

Historie

Microsolutions blev grundlagt i 2004 og har siden da udviklet sig til en anerkendt Dynamics AX partner, både nationalt og internationalt. Vi er kendt som et ERP hus med mange kompetencer, stor brancheviden og en dygtig samarbejdspartner til Microsoft.

 

Processer før IT

Hos Microsolutions er et ERP projekt ikke bare et IT projekt. Vi sætter forretningsprocesser før IT. På den måde opnår vore kunder et optimalt ERP system samt optimerede forretningsprocesser og kan i sidste ende se hvordan systemet understøtter processerne.

Læs mere om optimering af forretningsprocesser.

Kompetencer og brancher

kompetencer.png

Vores team består af erfarne forretningskonsulenter, systemudviklere og projektledere med dyb faglig viden og specialiserede kompetencer indenfor Microsoft Dynamics AX. Et solidt erfaringsgrundlag sikrer, at vi altid leverer kompetent rådgivning omkring vores kunders IT-løsninger.

Microsolutions har valgt at specialisere sig indenfor LogistikProjektorienteret Produktion og Procesindustrien (fødevarer og kemi).

Vi er Microsoft Gold ERP Partner, som er tildelt på baggrund af vores kunders tilfredshed samt de dokumenterede kompetencer vi har inden for produktet.

Kompetenceområder
  • IT til produktionsoptimering,
  • Konsulentvirksomhed,
  • Mobile it-løsninger,
  • WMS + it til lageroptimering

Kort

Annonce