Annonce

Mark Information A/S

Mark Information A/S

Adresse: Maglebjergvej 11, 2800 Kgs. Lyngby,

Telefon: 46900000 Website: www.mark-info.dk E-mail:

Mark Information er en innovativ softwareleverandør, der tilbyder Workforce Management-løsninger fra kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Storbritannien og Rumænien.

 

Mark Informations Workforce Management-løsning ProMark hjælper kunderne med at øge produktiviteten og opnå besparelser gennem planlægning af de rette ressourcer til rette tid til den rette opgave og sikrer at ressourcerne aflønnes korrekt på den mest effektive måde.

 

ProMark er opbygget i moduler, som kan vælges til, alt efter hvad der skaber størst værdi hos virksomheden:

  • Tid og fravær: Fleksibelt tidsregistreringssystem til registrering af arbejdstid og fravær samt afvigelsesårsager valideret mod overenskomster til generering af det rette løngrundlag
  • Job og aktivitet: Unik løsning til job-, projekt- og procesregistrering, der forædler virksomhedens ERP-data til opfølgning og optimering af produktionsressourcer og produktivitet
  • Planlægning: Bemandings- og produktionsplanlægning, så virksomheden kan anvende sine ressourcer optimalt og håndtere afvigelser bedst muligt.
  • Business Intelligence: Analyse af realtids- og historiske data til måling af produktivitet, fravær og årsagssammenhænge giver løbende et opdateret billede af virkeligheden og øger muligheden for at træffe faktabaserede beslutninger.

ProMark har brugerflader til ethvert behov og kan dermed indsamle data via smartphones, webbaserede portaler eller moderne terminaler og har standardintegration til de mest almindelig HR- og ERP-systemer.

 

Mark Information har i mere end 35 år leveret ProMark til større virksomheder inden for en lang række brancher. Og med over 400 kunder, flere end 1.000 installationer og mere end 300.000 daglige brugere er Mark Information i dag Skandinaviens største udbyder af systemer til tids-, fraværs-, aktivitets- og jobregistrering samt bemandingsplanlægning.

 

Kompetenceområder
  • IT til produktionsoptimering,
  • Målstyring, planlægning + BI (Business Intelligence)

Nyheder og artikler

Artikler hvor virksomheden er omtalt

Kontakt os for mere information

Kort

Navnenyt

Annonce