01.08.2017  |  Branchenyt

Månedens karriereprofil: Lærke Laura Aasvang Kure, Total Produce Nordic A/S

Lærke Laura Aasvang Kure, Sea & Airfreight Coordinator hos Total Produce Nordic A/S. Tidligere vinder af Best HD-SCM Thesis-prisen på Supply Chain Leaders Forum.

Hvorfor valgte du SCM-vejen?
Først og fremmest fordi feltet er så bredt, alsidigt og komplekst. Der er altid nye muligheder for videreudvikling, nye retninger at gå og friske indgangsvinkler, man kan udforske. Derudover handler det selvfølgelig også om en personlig interesse og at SCM var en naturlig overbygning på min uddannelse og det rigtige skridt videre at tage for mig efter en masse år i shippingbranchen.

Hvad er det bedste ved at arbejde inden for SCM?
Det er klart den store udvikling, der hele tiden foregår på området. Masser af ny teknologi, nye tanker og muligheder, der byder sig til og ændrer på, hvordan det hele fungerer. På det punkt synes jeg også SCM-industrien skiller sig positivt ud fra mange andre, fordi vi generelt er rigtig gode til at videndele og lade os inspirere af hinanden. I mange andre sektorer er man meget bange for at dele sine hemmeligheder, fordi man ikke vil have at konkurrenterne stjæler éns idéer, men i SCM-industrien er det slet ikke på samme måde muligt at kopiere et koncept og få det til at virke, og derfor er samarbejdsviljen meget stor.

Hvilket job har du om fem år?
Forhåbentligt noget inden for supply chain-strategi eller risk management. Det der trækker mig i den retning, er mest de juridiske aspekter, der ligger i god forlængelse af min oprindelige uddannelse. Generelt noget med at undersøge, hvad der kan gå galt og hvad der truer en forsyningskæde og hvordan man så håndterer de udfordringer.

Om Lærke

Uddannelse:
HA, jur (CBS), Eksamineret speditør (Danske speditører), Nordisk Sø-ret (KU), HD, SCM (CBS)

Seneste job:
Scan Global Forwarding, Toll Global, Panalpina

Hvad er dit bedste karriereråd?
Det handler basalt set om åbenhed. At tage imod udfordringer og nyudvikling med åbne arme og se det som en chance for at rykke sig professionelt. At acceptere, at man ikke altid kan eller skal have en fast plan, men at man kan have brug for flere og at det uventede også kan være spændende. Det er generelt en tilgang man kan lære meget af, tror jeg.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere