Månedens karriereprofil

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Bjørn Jensen, Rygaard Transport

Transportdisponent Bjørn Jensen fra Rygaard Transport & Logistic er glad for dynamikken og den konstante udvikling i branchen og ser lyst på fremtiden og de muligheder, der vil opstå inden for eksempelvis byggelogistikken.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Søren Jepsen, Lantmännen Cerealia

Som logistikchef for fødevarekoncernen Lantmännen Cerealia er Søren Jepsen vant til mange forskellige opgaver og en omskiftelig hverdag, hvor man kan se resultaterne af sine beslutninger.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Morten Høilund, Prime Cargo

Som logistikdirektør for Prime Cargo står Morten Høilund i spidsen for virksomhedens indsats i forhold til at tilbyde sine kunder de optimale, samlede transport- og logistikløsning med mindst muligt bøvl.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Peter Herlin, ABA Skol A/S

Peter Herlin, Logistics Manager på ABA Skol A/S i Malmö, der sælger undervisnings- og legemateriale samt inventar til børnehaver og skoler i hele Sverige, og eksporterer til resten af Norden.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Thomas Vejle, Kræftens Bekæmpelse

Thomas Vejle, logistikchef i Kræftens Bekæmpelse, der jævnligt har landsdækkende kampagner og desuden en hastigt voksende webshop.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Lars Didrichsen, Bredana Solutions

Som leverancechef i Bredana tror Lars Didrichsen både på japanske produktionsteorier og at kunne hjælpe kunderne med en standardløsning. Og så ser han frem til flere år i et team i vækst.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Kenni Riise, Gubi

Kenni Riise, COO i designvirksomheden Gubi, sætter stor pris på det holistiske aspekt og den indflydelse, man som supply chain-ansvarlig kan have på en virksomheds udvikling.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Lars Kjær Johansen, Nordic Sugar

Lars Kjær Johansen, Category Manager (Contracting Logistics), Nordic Sugar. Tidligere vinder af Best HD-SCM Business Project-prisen på Supply Chain Leaders Forum.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Ole Steen Larsen, 3x34

Logistikansvarlig i 3x34, Ole Steen Larsen, sætter pris på logistiksektorens konkrete natur og en omskiftelig hverdag med nye opgaver, der skal løses for at få brikkerne til at hænge sammen.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Lærke Laura Aasvang Kure, Total Produce Nordic A/S

Lærke Laura Aasvang Kure, Sea & Airfreight Coordinator hos Total Produce Nordic A/S. Tidligere vinder af Best HD-SCM Thesis-prisen på Supply Chain Leaders Forum.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Jan Hansen, Sport24

Logistikchef i Sport24 Jan Hansen sætter pris på at kunne blande sig i alle detaljerne i organisationen og være med til at gøre alle skarpe, når der skal eksekveres.

Branchenyt

Månedens karriereprofil: Jakob Almbæk Andersen, IDdesign

For logistikchef hos IDdesign, Jakob Almbæk Andersen, er det afgørende at skabe et godt arbejdsmiljø for at kunne gøre en forskel, både for virksomheden og kunderne.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere