Annonce

Opret nyhed

H.K.H. Prins Joachim uddelte CSR People Prize 2016 for mindre virksomheder til Logistikkompagniets adm. direktør, Carsten Moberg. Foto: VFSA/Ard Jongsma.

Logistikkompagniet vinder CSR People Prize

En særlig indsats for at skabe jobs til flygtninge er blandt andet årsagen til, at årets CSR People Prize for mindre virksomheder er gået til Logistikkompagniet.

BRANCHENYT

Den Greve-baserede lager- og logistikvirksomhed Logistikkompagniet vandt mandag den 7. november CSR People Prize 2016 under kategorien mindre virksomheder.

Læs også: Virksomheder kan hjælpe flygtninge ved at fastholde tyrkiske leverandører

Det er Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA), der står bag CSR People Prize, der blev uddelt under konferencen ’Danske Pionerer for Bæredygtighed’ i Industriens Hus i København.

Det er særligt Logistikkompagniets indsats for at inkludere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, der ligger til grunde for pristildelingen. Logistikkompagniet både samarbejder med kommuner om integrationsforløb for flygtninge og har fokus på at tage imod udsatte unge.

”Logistikkompagniet er et glimrende eksempel på, at det godt kan lade sig gøre at drive en forretning i vækst samtidig med, at man inkluderer mennesker med fysiske, psykiske og sociale problemer på arbejdspladsen. Det er et eksempel til efterfølgelse”, siger Mette Rønnau, formand for juryen og direktør for videns- og netværkshuset Cabi.

Administrerende direktør for Logistikkompagniet, Carsten Moberg, fortæller, at det er en klar strategi i virksomheden at rekruttere en stor del af medarbejderne blandt udsatte borgere.

”Vores branche er ikke blandt de mest attraktive, og inden for en overskuelig årrække kommer vi til at mangle arbejdskraft. Derfor er det en klar strategi for os at rekruttere på kanten af arbejdsmarkedet, blandt andet fordi vi her får nogle meget loyale medarbejdere”, siger Carsten Moberg.

Læs også: FN: bæredygtig transport afgørende for SDG-mål

CSR People Prize har været uddelt af VFSA siden 1998. Prisen uddeles i to kategorier; en til mindre virksomheder (under 100 ansatte) og en til store virksomheder (over 100 ansatte). I den sidstnævnte kategori løb servicevirksomheden ISS med sejren.

-CHM

Annonce
Logistikkompagniet er partner på scm.dk Hos Logistikkompagniet leverer vi professionelle og fleksible bemandingsløsninger inden for lager og logistik til offentlige og private virksomheder, der optimerer processerne, giver bedre overblik...
Aktivitet: Artikler: 9 | Navnenyt: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce