Annonce

Opret nyhed

Adm. direktør i Logistikkompagniet, Jan Dewald (tv), overrakte Logistikprisen til Pernille Kryger sammen med studieleder fra CBS Aseem Kinra (th). Foto: Logistikkompagniet.

Logistikkompagniet uddeler SCM-pris

Logistikkompagniet har uddelt den årlige anerkendelsespris til den HD-studerende i SCM, der har scoret årets højeste gennemsnit. Prismodtageren satte i år rekord med et snit på 11,6.

BRANCHENYT

Logistikkompagniet har uddelt den årlige, anerkendende Logistikpris og 10.000 kroner til den af de dimitterende HD SCM-studerende fra Copenhagen Business School, der har klaret sig fagligt bedst og scoret det højeste karaktergennemsnit.

I år gik prisen til Pernille Kryger, der oven i købet har sat rekord på efteruddannelsen med et gennemsnit på 11,6.  

”Jeg er meget glad og beæret over at modtage prisen og stolt af det endelige resultat. Det er en flot gestus, at Logistikkompagniet anerkender det hårde arbejde, som studerende skal udføre for at opnå et godt resultat”, sagde Pernille Kryger efter prismodtagelsen.

Fuldtidsarbejde og studie på samme tid
Til daglig er Pernille Kryger operations manager i shipping- og skibsredervirksomheden Ultrabulk, der på globalt plan har over 250 dry bulk carrierskibe. Hun har i de seneste tre år studeret ved siden af jobbet for at færdiggøre HD-studiet i SCM. Og sådan noget skal anerkendes, mener Logistikkompagniets adm. direktør, Jan Dewald Hansen.

”Alle, der sætter sig et mål og når det, fortjener anerkendelse og respekt. HD-studiet er krævende og foregår på højt niveau. Herudover tages det typisk ved siden af et fuldtidsarbejde og i en udfordrende balance med et familieliv. Derfor kræver det et stort skulderklap til de studerende, der søger at dygtiggøre sig”, sagde Jan Dewald i forbindelse med overrækkelsen af prisen.

Læs også: "Jeg er ikke hyret som brandslukker, tingene fungerer jo"

Hvert år optages cirka 45-50 studerende på den erhvervsøkonomiske efteruddannelse, også kaldet HD, i SCM. Fordi det er en efteruddannelse, spænder aldersfordelingen bredt – helt fra sidst i 20’erne til midt i 50’erne.

-CHM

Annonce
Logistikkompagniet er partner på scm.dk Hos Logistikkompagniet leverer vi professionelle og fleksible bemandingsløsninger inden for lager og logistik til offentlige og private virksomheder, der optimerer processerne, giver bedre overblik...
Aktivitet: Artikler: 9 | Navnenyt: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce