Jobopslag

Logistikassistent, Hvidovre

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Logistikassistent, Hvidovre
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 31.07.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 25.06.2018
Søg job  

Brænder du for at servicere og supportere kunder på mail og telefon?

Vi søger lige nu en Logistikassistent til vores storkunde afdeling, her vil du supportere og servicere vore kunder på mail og via telefonen. Du bliver en del af et dedikeret team på 8 kollegaer, der tager hånd om opgaven fra kunden henvender sig, til der er fundet en løsning på kundens forespørgsel. 

Det er vigtigt, du er fleksibel mht. arbejdsopgaver og arbejdstid, tager ansvar for dine arbejdsopgaver og at du trives i en hverdag med højt tempo, hvor du i langt størstedelen af din arbejdstid er beskæftiget med kundehenvendelser. Du skal have en passion for samarbejde, service og kvalitet.

Den ideelle kandidat:
Du vil have forskellige administrative og analyseopgaver, hvor du vil besvare kundehenvendelser, lave daglige opfølgninger på leveringer, udfærdige rapporter, sætte dig ind i og forstå kundens udfordringer og problemstillinger. 

Det er vigtigt du har erfaring fra transportbranchen, er en udpræget teamplayer der trives godt med at arbejde i et lille team med et højt arbejdstempo. Du har et godt humør, højt drive og er proaktiv. 

Du giver gerne det lille ekstra og er fleksibel i forhold til arbejdstid. Du har gode dansk og engelsk kundskaber – kan du norsk og svensk vil det være et stort plus. Du behersker MS Office programmerne og i særdeleshed er du dygtig til Excel. Du vil løbende komme med forbedringsforslag til processerne i afdelingen – simpelthen fordi du ikke kan lade være – lyder det som dig?

Det kan du forvente:
Du vil få et job i et internationalt miljø, med en spændende og dynamisk hverdag, hvor du vil få masser af ansvar og hvor du har gode udviklingsmuligheder. Vi har et rart arbejdsmiljø med en frisk omgangstone, masser af energi, god stemning og sammenhold.

Du vil blive en del af en stor international virksomhed, hvor du alene i Danmark vil få 300 kollegaer fordelt på 4 kontorer rundt om i landet.   

Du vil få en løn der svarer til dine kvalifikationer, herunder pensionsordning og helbredssikring. 

Kontakt:
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Thomas Ott på tlf. 3686 9437.

Finder du ovenstående stilling interessant, bedes du søge stillingen via vores rekrutteringssystem. 

Sidste ansøgningsfrist er d. 31. juli 2018, tiltrædelse hurtigst muligt.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere