Lageroptimering

Lager & distribution

Constructor gør dit liv lidt lettere

Effektiv opbevaring er hjørnestenen i enhver lagerlogistik. Uanset om du opbevarer råmaterialer til produktion eller færdigvarer, skal de alle lagres, opbevares, plukkes og forsendes sikkert og effektivt.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Brødrene Kier knækker koden til lageroptimering

Brødrene Kier reducerer lagerbinding markant og øger servicegrader på trods af omsætningsvækst på 25 procent. Nøglen er metoden Economic Stock Optimization (ESO), hvor lagerniveauer fastlægges med afsæt i højest mulige økonomiske fortjeneste. ESO danner grundlag for en ny sales & operations planning-proces.

Strategi & ledelse

Indspark: Sådan skaber du værdi med rette serviceniveau og kapitalbinding

Branchenyt

Mød fremtidens logistikchef den 27.februar 2013

Årets konference for lager- og logistikfolket Lageroptimering 2013 foregår den 27.-28. februar i København. Mød fremtidens logistikchef og hør erfaringer fra Velux, Carlsberg, Arla Foods, COOP, Netto og Unicef.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Operationel SCM - En praktisk tilgang til udvikling og drift af forsyningskæden

Den traditionelle logistik, er i takt med indførelsen af Supply Chain Management (SCM)-begrebet blevet en strategisk konkurrenceparameter for mange virksomheder. For at lukke hullet mellem fremtid og nutid har Langebæk Logistik udviklet ”Operationel SCM” - en praktisk tilgang til SCM, der optimerer udbyttet af investeringer i forsyningskæden.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lageroptimering 2012

Lageret er under pres i disse år. På Lageroptimering 2012 skærer vi igennem hypen, og giver konkret input til hvordan lageret kan skabe værdi for den samlede forsyningskæde anno 2012.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere