Kunstig intelligens

Innovation

Kunstig intelligens smager på fremtidens øl

Microsoft har i samarbejde med Carlsberg, Innovationsfonden, Aarhus Universitet og DTU taget udgangspunkt i et produkt, som alle kan forstå – øl – til at fortælle en historie om kunstig intelligens.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

DHL klar med globalt handelsbarometer

Cross-border-handel med halvfabrikata og råvarer står til at stige inden for de næste tre måneder. Det viser DHL’s nye Global Trade Barometer, der henter forudsigelser for verdenshandelen ved hjælp af kunstig intelligens.

IT

IoT breder sig blandt britiske dagligvarevirksomheder

Mere end hver tredje virksomhed i dagligvarebranchen i England arbejder eller eksperimenterer med Internet of Things, ifølge ny undersøgelse. Specielt øget gennemsigtighed i forsyningskæden er en vigtig gevinst.

Lager & distribution

FedEx klar til AI og selvkørende biler

Fremtidens forsendelser med den amerikanske gigant FedEx kan klares via en samtale med en virtuel assistent. Leveringen står en førerløs bil for. Tidsrammen for begge dele er dog usikker.

IT

”Det handler om at finde mønstre”

Machine learning og kunstig intelligens er to begreber, der for alvor er ved at vinde indpas i transport- og logistikbranchen, og potentialet er enormt, specielt for de store aktører, fortæller Ubers chef på området, danske Danny Lange, som SCM.dk har mødt.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere