Jobopslag

IT-supporter

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: IT-supporter
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 03.04.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 07.03.2018
Søg job  

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer?

Du vil som IT-supporter i denne nyoprettede stilling være en nøgleperson for dine kollegaer, der hver dag levere transportydelser indenfor landevej, sø fragt og luftfragt.

Du vil blive en del af et lille og tæt IT-team hvis formål er på professionel vis at supportere vores medarbejdere via telefon og on-site. IT-teamet består af 5 kollegaer, hvor du sammen med 2 kollegaer vil tage dig af den interne brugersupport og de andre 3 tager sig af den kundevendte IT-support. Du vil referere direkte ind til Head of IT. Afdelingen er præget af åben kommunikation, humor i hverdagen og højt tempo. Dine opgaver vil bl.a. omfatte 1. & 2. level support, troubleshooting, netværk, infrastruktur, sikkerhedssystemer, IT operations, mindre projekter m.m.

Serviceminded profil

Du har ideelt set en uddannelsesmæssig baggrund som IT-supporter eller anden IT-teknisk uddannelse. Det vigtigste er dog, at du brænder for hjælpe dine kollegaer, også over telefonen og at du har nogle års erfaring fra lign. stilling.

Du er superbruger på forskellige IT systemer og sætter dig nemt ind i nye systemer.

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Vi forventer du som person er udadvendt, selvstændig, struktureret og gerne påtager dig ejerskab på opgaver og mindre projekter.

Hvad kan du forvente

Du kan forvente at få en alsidig hverdag, hvor du vil være ansvarlig for support og drifts-relaterede opgaver i DB Schenker Danmark.

At være del af en stor international virksomhed, hvor du alene i Danmark vil have 300 kollegaer fordelt på 4 kontorer, hvorfor du må påregne en smule rejseaktivitet i Danmark.

En løn der svarer til dine kvalifikationer, herunder pensionsordning og helbredssikring.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CIO Birger Pedersen på telefon 36 86 95 84.

Finder du ovenstående stilling interessant, kan du søge stillingen via vores rekrutteringssystem.

Vi kalder løbende kandidater ind til samtaler. Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt. 

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere