20.11.2013

It i produktionen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Produktion er i en globaliseret verden genstand for nøje overvejelser om lønomkostninger, flytning til lavomkostningslande eller/og investering i automatisering samt procesoptimering. Der er derfor hårdt brug for skarpe it-løsninger, der kan effektivisere produktionen. Scm.dk samler i dette tema en håndfuld artikler om it til produktion, blandt andet med fokus på MES-systemer.

Læs artiklerne her:

Apps udfordrer det klassiske MES
Hurtige fleksible apps og iPad-agtige styringer, der leverer tilpassede funktionaliteter og branchespecifikke løsninger, er på vej til at overhale det klassiske MES-system.

Gavn af MES kræver en veldefineret produktionsstrategi
Hvis en virksomhed skal have udbytte af et Manufacturing Execution System, skal det være forankret i produktions- og ledelsesstrategien.

It batter på bundlinjen for produktion
It har i mere end 30 år styrket produktiviteten i danske virksomheder, men undersøgelse viser, at potentialet i danske virksomheder inklusive produktionsvirksomheder er endnu større på både den korte og lange bane.

Projektproduktion kræver fleksible it-løsninger
En ERP-løsning til projektproducerende virksomheder skal som en kamæleon kunne tilpasse sig det unikke projekt. En sådan fleksibilitet er ifølge it-konsulenthuset EG NeoProcess afgørende for lønsomheden.

Tags:

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere