Event

IMPORT - EKSPORT

Danske Speditører

www.dasp.dk/

  • INFO@DASP.DK
  • 33 74 67 90
  • Børsen | DK-1217 København K
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 08.04.2018
Start tidspunkt: 09:00
Sted: IBC Innovationsfabrikken, Birkemosevej 1 6000 Kolding
Tilmeld  

Formålet med kurset er at hæve kompetence- og kvalitets niveauet i toldbehandlingen i almindelighed og i relation til import- og eksport i særdeleshed. Kurset giver kursisterne kendskab til import- og eksportprocedurerne, således at de kan løse almindeligt forekommende arbejdsopgaver.

Målgruppe
Kurset henvender sig til medarbejdere hos speditionsvirksomheder eller i virksomheder med international handel og transport, der ønsker at gennemføre tolddiplomuddannelsen.

Endvidere henvender kurset sig til medarbejdere, der arbejder med eller skal arbejde med vareførselsopgaver (import/eksport)


Indhold
Kurset fokuserer på emner som:

Registreringsforhold

Udfyldning af angivelsen

Procedurer

Angivelsestyper

Toldsystemer

Sikkerhedsbestemmelser

EU-forsendelser samt TIR

Underviserne har faglig spidskompetence, en relevant teoretisk og pædagogisk baggrund hvilket, sammen med mange års erfaringer fra toldområdet, sikrer en god blanding af teori og praktiske eksempler og cases, der samlet gør uddannelsen særdeles anvendelsesorienteret.


Varighed
Kurset Import/eksport strækker sig over i alt 6 dage fordelt på 2 kursusforløb af hver 3 dage, og foregår som en vekselvirkning mellem oplæg, dialog samt praktiske opgaver. Der tages udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer, og der lægges vægt på opgaver, praktiske cases og en særdeles anvendelsesorienteret undervisningsform. Kurset afsluttes med en 3-timers skriftlig eksamen.


Forudsætning
Det forudsættes, at du har taget Toldopgaven for at kunne deltage på dette kursus.

Du bedes ligeledes medbringe en pc, der kan kobles til toldsystemet.


Pris
DKK 13.995 ekskl. moms

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere