Jobopslag

Head of E-commerce

Prime Cargo A/S

www.primecargo.com

  • loro@primecargo.com
  • 76321888
  • Profilvej 4, 6000 Kolding
Se profil  
Stilling: Head of E-commerce
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 09.03.2018
Søg job  

Prime Cargo A/S søger nu en kommerciel profil til at stå i spidsen for vores E-commerce afdeling, som er i rivende udvikling.

Afdelingen for E-commerce logistik tilbyder vores kunder Skandinaviens førende 3PL setup indenfor fulfillment af webshopordrer, lige fra varemodtagelse, pluk og pakning, til forsendelse og returvarehåndtering. Dertil en lang række value added services, som gaveindpakning, skoimprægnering, tekstiltryk, fotos mm.

Vi søger en person, som evner at sælge konceptet, både som traditionelt salg til kunder med en betragtelig B2C omsætning, men også ifm. f.eks. konferencer, netværk og sociale medier. Salget vil foregå i tæt dialog med vores operationelle eksperter.

Ud over salg, forventes den rette person at bidrage betragteligt til afdelingens udvikling i samarbejde med Prime Cargos Business Excellence afdeling, det kan være sig nye produkter og services baseret på brancheindsigt og inputs fra kunder.

Organisatorisk placering

Head of E-commerce Logistics refererer til Prime Cargos Logistics Director, og forventes at indgå i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse om at nå konkrete og målbare resultater i henhold til de etablerede strategiske målsætninger. Afdelingens struktur er baseret på en administrativ og en operationel afdeling, hvis respektive ledere begge refererer til Head of E-commerce. Afdelingen er en del af Prime Cargos Logistics division.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Head of E-commerce Logistics varetager følgende ansvarsområder:

Sikre salg af afdelingens produkter og fastholde de høje vækstrater.
Synlig og motiverende ledelse af vores E-commerce Logistics afdeling.
Ansvar og administration af afdelingens budget.
Lægge strategien for afdelingen og sikre effektiv eksekvering af denne.
Repræsentere Prime Cargo A/S på diverse konferencer samt netværks arrangementer.
Sikre at afdelingen løbende udvikler serviceydelser, så den fremstår som førende i branchen.

Team

Afdelingen består af et team på 10 administrative kolleger, som varetager det daglige kundeansvar, support samt involvering i salg og implementering af nye kunder. Derudover en operation bestående af ca. 40 fastansatte på lageret og med et stort forbrug af midlertidig arbejdskraft afhængigt af aktivitetsudsving.

Krav til kompetencer og profil

Salgserfaring på direktionsniveau.
Flere års ledelseserfaring fra enten speditionsbranchen eller som leder af logistik / e-commerce-aktiviteter.
En markant ledertype, som formår at være en aktiv del af afdelingen, men samtidig har evnen til at arbejde vedholdende og struktureret, også i travle perioder.
Erfaring med budgettering og driftsøkonomi.
Har evnen til at kommunikere klart i både skrift og tale og have flair for at stå på en scene og præsentere sit produkt.
Erfaring med optimering af forretningsgange vel udviklet evne til både at kunne lægge de store linjer og fokusere på at sikre kvalitet i mindre processer.
Et godt humør og en positiv tilgang til arbejde og kolleger.

Vi tilbyder

En CSR ansvarlig virksomhed, hvor vi hylder talenter.
En virksomhed hvor udviklingen går hurtigt og omgangstonen er uformel.
En virksomhed hvor vores værdier er fleksibilitet, pålidelighed, engagement og innovation.
Et job med mange udviklingsmuligheder.
Vi har en aktiv personaleforening, kantineordning, sundhedsforsikring for medarbejderne og dertil en masse engagerede kolleger. Løn aftales efter kvalifikationer.

Prime Cargo er en speditionsvirksomhed som leverer transport, lager og e-commerce ydelser til vores kunder i Nordeuropa, Asien og Nordamerika. Vi har kontorer i Danmark, Polen, USA, Kina og Hong Kong og vi er i alt ca. 600 medarbejdere.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte


Morten Høilund
moho@primecargo.com
20495293
Ansøgningsfrist:
Løbende

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere