GS1 Denmark

Branchenyt

Quickguide: Vælg den rigtige stregkode til dit behov

Streger er nemlig ikke bare streger. De skal vælges ud fra den situation, som stregkoden skal bruges i – ellers kan din kunde ikke bruge den.

Indhold fra partner

Branchenyt

Regionerne løfter logistikken til strategisk niveau

Hvis du har bare lidt erfaring med logistik, vil det være nemt at forestille dig, hvor gigantisk en opgave det er at køre en effektiv logistik i og mellem Danmarks hospitaler.

Indhold fra partner

IT

Digitale forbrugere får ukorrekte informationer

Når de digitale forbrugere bestiller fødevarer over nettet, kan de ikke altid regne med, at alle informationer om den enkelte vare er digitalt tilgængelige, viser nye tal fra GS1 Denmark.

IT

Dansk fødevaresektor er under datafangst-pres

Et EU-regulativ for fødevarevirksomheder træder i kraft 14. december 2014, og de fleste danske fødevareleverandører kæmper med at blive klar. Det er nemlig en kæmpeopgave, og tiden er knap.

Lager & distribution

Dårlige varestamdata koster kassen

Stamdatakvaliteten er ifølge flere undersøgelser skræmmende ringe i danske virksomheder. Det koster virksomheder milliarder af kroner, fordi dårligt datainput giver dårligt output.

Strategi & ledelse

Indspark: Lav en prisliste over din forsyningskæde

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere