Jobopslag

Group Financial Controller

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

  • headoffice@scangl.com
  • 32 48 00 00
  • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: Group Financial Controller
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 13.02.2018
Søg job  

Hvis du motiveres af et internationalt arbejdsmiljø med udvikling og styrkelse af økonomirapportering og at gøre det i tæt samarbejde med kolleger nationalt som internationalt – så er muligheden her.

Kravene til økonomirapportering stiger både eksternt såvel som internt i Scan Global Logistics koncernen.

Scan Global Logistics ønsker således at ansætte en bundsolid Group Financial Controller der er en dygtig ”håndværker” på eksternt regnskab – én  der med udpræget faglighed og engagement kan lede og sikre udviklingen af virksomhedens konsolideringsproces.

Du indgår i et team på 4  i et uformelt og kreativt arbejdsmiljø hvor tempoet og humøret er højt og refererer til Group Senior Controller.

Markant ansvar – stor national og international kontaktflade !
Som Group Financial Controller skal du understøtte og forbedre koncernens konsolideringsproces, kontroller, kommunikation, analyser og rapportering. Du får ansvaret for udarbejdelsen af de eksterne kvartalsregnskaber for Scan Global Logistics samt den kombinerede koncern inkl. det amerikanske søsterselskab Transgroup plus aflæggelse af årsregnskaber for de danske selskaber. Der vil endvidere være tale om ekstern kvartals rapportering til såvel Nasdaq Stockholm og investorer for den danske koncern samt moderselskabet inkl. Transgroup. Du får et udfordrende job, hvor aktiviteterne foregår i tæt dialog med kolleger i Group Finance, økonomichefer i datterselskaber, kolleger i amerikansk søsterselskab samt revisorer.

Om dig som Group Financial Controller
Du har minimum 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling fra en koncern med udenlandske datterselskaber, og en erfaren person med kompetencer indenfor koncernøkonomi, konsolidering, eksterne regnskaber , IFRS, skat, transfer-pricing  og med interesse i at lave interne og især eksterne regnskaber. Har din hidtidige karriere bragt dig forbi revisions-branchen i et par år vil det være en fordel. Uddannelsesmæssigt har du formentlig en videregående økonomisk kandidatuddannelse som f.eks. Cand.merc. Aud /HD ( R )

Din faglige stolthed er høj, du er ambitiøs og arbejder selvstændigt. Du kan håndtere kompleksitet, og du arbejder struktureret og analytisk. Du kan tegne de store linjer og dykke ned i detaljen. Du er positiv af natur,  initiativrig, fleksibel og professionel. Du er en selvstarter med udpræget ”drive”, samt en resultatorienteret holdspiller med respekt for helheden i et team. Dine opgaver løser du med høj kvalitet og når dine deadlines.

Herudover er du klar og tydelig i din kommunikation, også når det skal foregå på engelsk i såvel skrift som tale. Du er en udpræget team-player som evner og har lyst til at vejlede dine kolleger . Du er en meget rutineret PC bruger, med erfaring i at arbejde med konsolideringssystemer ( Scan Global Logistics anvender SAS FM) og du er superbruger af Excel.

Du skal påregne 1-2 ugers rejseaktivitet om året.

Skriftlig ansøgning med CV sendes til
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com snarest muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt. Interviews gennemføres løbende. Du kan kontakte Director Niels Lorenzen på 7020 1275, hvis du ønsker at stille spørgsmål til stillingen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere