10.10.2017  |  Lager & distribution

Grænseløs service fra N.C. Nielsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

N.C. Nielsen har netop lanceret servicekonceptet "Service uden grænser”, og med nyheden vil den kendte Balling-virksomhed flytte grænserne yderligere for god kundeservice. Konceptet er en ny måde at tænke service på, og har krævet organisatoriske ændringer med et anderledes tankesæt hos alle medarbejdere.

"Service uden grænser" er et stærkt løfte til N.C. Nielsens kunder. De kan fremover trække på 98 servicemontører fordelt over hele Danmark, 24-timers landsdækkende service, garanti for hjælp indenfor maksimalt to timer i dagtimerne og fire timer om natten eller i weekenderne. Derudover indebærer servicekonceptet en række skræddersyede løsninger til den enkelte virksomhed.

Synlig service
Med "Service uden grænser" har N.C. Nielsen i højere grad synliggjort sin kundeservice. Konceptet er vokset frem af en intern indsats, hvor det har været naturligt at både reservedels-center, serviceafdelingen og de mange servicemontører i marken arbejder tæt sammen omkring hver eneste serviceopgave:

– Vi har forenklet alle processer og tager den korteste vej til kunden. Service fra N.C. Nielsen skal opleves enkelt, bekvemt og ukompliceret. Tiden spiller en meget stor rolle, og vi har gearet vores organisation til at reagere lynhurtigt på alle serviceopgaver. Vi bruger alle teknologiske hjælpe-midler til serviceindsatsen, men for kunden er det også vigtigt at opleve mennesket bag servicen, pointerer service- og reservedelschef Ole H. Pirchert fra N.C. Nielsen.

Human touch
Den personlige relation mellem servicemontør og kunde er helt afgørende for den oplevede merværdi. Servicemontørerne er ambassadører for N.C. Nielsen, ansigtet udadtil og den velkendte fagperson, der løser opgaven hurtigt, effektivt og med mindst mulig spildtid. Servicekonceptet "Service uden grænser" bygger således på nærhedsprincippet:

– Den personlige kontakt er afgørende. Vores servicemontører opbygger ofte langvarige relationer til vores kunder. Derfor er den enkelte servicemontør den primære kontaktperson, der udleverer sit visitkort og har sit personlige telefonnummer på servicebilen. Vi sikrer os, at vores kunder oplever en nærværende tilgang og at vores servicemontører hurtigt får overblik over situationen og klarer et "first fix" med maksimal oppetid til følge, forklarer Ole H. Pirchert.  

Hos N.C. Nielsen er der fuld gennemsigtighed i kundeservicen. Der bliver holdt et vågent øje med alle serviceaftaler, servicebilernes kørsel rundt om i landet, servicegrader mv. og kunderne kan tilmed selv gå ind på en kundeportal for at finde et hav af informationer omkring den leverede service – uanset om denne foregår i Danmark, i resten af Skandinavien eller ude i Europa.

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.Vi importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Com…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere