Annonce

Opret nyhed

Fremtidens Demand Planning & Forecasting Morgenmøde

Hvad karakteriserer fremtidens Demand Planning, og hvordan kommer man derhen?

PLANLÆGNING

Forecast profit contribution, Demand shaping, Differentiated & Insight driven forecasting, Actionable improvements, New Product Introduction, Cloud forecasting. Dette er blot nogle af de nye begreber der, ud over traditionelle principper såsom klar ansvarsfordeling danner grundlaget for fremtidens Demand Planning.

På dette morgenmøde præsenterer vi fremtidens Demand Planning proces, og ser på udvalgte begreber og principper. Som optakt til arrangementet vil alle deltagere, skulle udfylde et spørgeskema om egen praksis på området, som der arbejdes videre med under mødet. Med udgangspunkt i Syncronic’s maturity model, samt deltagernes niveau diskuterer vi, hvilke actions man kan tage, for at forbedre sin proces.

Arrangementet består af faglige indlæg og break out sessions. Der lægges op til at skitsere et forbedrings Roadmap for egen virksomhed, samt mulighed for at dele erfaringer med ligesindede.

Arrangementet henvender sig til Demand Managers og Supply Chain Executives.

Tid & sted:
Århus, Onsdag d. 1. November kl. 8.30-10.30 på Scandic Århus Vest

København, Fredag 3. November kl. 8.30-10.30 på Glostrup Park hotel

Tilmelding:
Send en mail til ctl@syncronic.com og reserver en plads. Det er gratis at deltage, men der er et no show gebyr på 500kr.

Annonce
Syncronic ApS er partner på scm.dk Since 2006 Syncronic has established its reputation in the market with more than 30 consultants that understand your business and what creates value for you. We strategize supply chains for impact...
Aktivitet: Artikler: 4 | Navnenyt: 3 | Events: 2 | Kompetenceområder: 4

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce