Annonce

Opret nyhed

Farveringen automatiserar sit centrallager med Swisslog

Den norska grossist Farveringen, vælger Swisslog som leverandør af en automatiseret lagerløsning i Kløfta, lige udenfor udenfor Oslo.

BRANCHENYT

Den norska grossist Farveringen, vælger Swisslog som leverandør af en automatiseret lagerløsning i Kløfta, lige udenfor udenfor Oslo. Farveringen, som indgår i Maloramakoncernen, tilbyder et bredt sortiment af maling og tilbehør som sælges og distribueres til byggemarkeder, farvehandler samt andre forhandlere over hele Norge.

- Vi har 30 procent af det norske marked for maling og tilbehør. Ambitionen er at vækste yderligere, indenfor nuværende og nye varekategorier. Med et nyt automatiseret lager, skaber vi forudsætning for at vokse, og øge kontrollen over vores værdikæde, og dermed blive en effektivere og mere værdiskabende leverandør, siger Espen Marthinsen, virksomhedsansvarlig for Farveringen.

Firmaets nuværende lager vil blive udbygget fra dagens 10,000 kvadratmeter, til14,300 kvadratmeter. Den nya udbygning vil desuden blive væsentligt højre, og dette indebærer at Farveringen fordobler sin lagerkapacitet.

I Swisslogs leverance indgår et automatiseret højlager, med cirka 8,000 pallepladser og 3 Vectura højlagerkraner, et højlager med cirka 27,500 kassepladser, fire Tornado miniload-kraner, banesystem, plukkestationer og SynQ WMS (Warehouse Management System) til at håndtere og styre anlægget.

- Vi valgte Swisslog eftersom de foreslog den bedste løsning, og gav os et konkurrence kraftigt tilbud. Desuden har Swisslog vældigt stærke referencer, og kan give os god service og support i Norge, siger Espen Marthinsen.

Byggeriet af det nye lager er startet omgående, og Swisslog påbegynder installation i 2018. 

Annonce
Swisslog AB er partner på scm.dk Swisslog er en inspirerende samarbejdspartner inden for automatiserede materiale-håndteringsløsninger til lagre og distributions-centraler. Vi bidrager til effektiv logistik og tryghed, som giver...
Aktivitet: Artikler: 16 | Navnenyt: 1 | Kompetenceområder: 2

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce