09.10.2017  |  Branchenyt

Europris vælger Swisslog til nyt centrallager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Europris, Norges ledende lavpriskæde, har valgt Swisslog som partner til deres nye centrallager i Moss, Norge.

Europris, Norges ledende lavpriskæde, har valgt Swisslog som partner til deres nye centrallager i Moss, Norge. Efter den første butik åbnede i 1992, har Europris etableret cirka 245 butikker, og tilbyder yderligere en voksende E-handel, med et bredt sortiment af forbrugs – og dagligvarer.

- Det nye centrallager er en afgørende investering for, at klare vores hurtige ekspansion, og for at øge skalérbarheden, og dermed tilbyde markedets laveste priser, siger Pål Christian Andersen, Logistikdirektør i Europris AS.

Europris håndterer på nuværende tidspunkt  vare forsyning fra flere forskellige lagre, og disse erstattes nu af et automatiseret centrallager. Jordarbejdet påbegyndes i september, og Swisslog starter sit arbejde i foråret 2018. Det automatiserede centrallager tages i drift i midten af 2020. Anlægget bliver det tredje største lager, opført i Norge.

- Det blev et ”close race”, men valget faldt til sidst på Swisslog, eftersom de har tidligere erfaring med vores virksomhed, forstår vores kultur, samt har ressourcer og personale i Norge Pål Andersen.

I Swisslogs engagement indgår leverance af et højlager med 65.000 pallepladser, 11 Vectura højlagerkraner, et plukkeområde, et shuttle-system til paller, banesystemer samt SynQ WMS (Warehouse Management System)

Tags: Swisslog

Mere fra Swisslog

Swisslog

swisslog.com/wds_danmark

Swisslog er en inspirerende samarbejdspartner inden for automatiserede materiale-håndteringsløsninger til lagre og distributions-centraler. Vi bidrager til effektiv logistik og tryghed, som giver dig konkurrencefordele, i dag og i morgen! 

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere