Annonce

Opret nyhed

Erhvervsakademi SydVest kommer fra marts 2017 til at udbyde en ny uddannelse inden for transport og logistik. Foto: Flickr/Erhvervsakademi SydVest.

Erhvervsakademi SydVest udbyder ny logistikuddannelse

Et nyt studie inden for transport og logistik bliver i marts 2017 en realitet. Studiet udbydes af Erhvervsakademi SydVest.

BRANCHENYT

Transport- og logistikområdet står til at blive fremtidens vækstmotor i Sønderborg, hvor branchen er den fjerdestørste med knap 1.600 fuldtidsansatte. Af den årsag har Erhvervsakademi SydVest fået grønt lys til at udbyde en ny transport- og logistikuddannelse på viden- og kulturcenteret Alsion, skriver JydskeVestkysten.

Erhvervsakademi SydVest, som tilbyder korte videregående uddannelser, havde henvendt sig til Sønderborg Vækstråd på baggrund af en for nyligt offentliggjort kortlægning af erhvervslivet i kommunen. Akademiet kom med et tilbud om at sætte et større uddannelsesmæssigt fokus på brancheområdet inden for transport og logistik.

Læs også: Ny ordning giver flygtninge lageruddannelse

”Vi lytter til både kommuner og virksomheder, når det gælder udvikling af de videregående uddannelser, og på det her felt ser vi en oplagt mulighed for en uddannelse og dermed et kompetenceløft”, Klaus Vestergaard Krogh, som er underviser og projektleder på erhvervsakademiet.

Det er planen, at uddannelsen skal starte i marts 2017 som deltidsstudie for erhvervsaktive.

- KLZ

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce