Annonce

Opret jobopslag

Erfaren speditør til rollen som Customer Service Associate

We Offer

Som Customer Service Associate hos Damco bliver du en del af den verdensomspændende A.P. Møller Maersk Gruppe. Du vil komme til at indgå i et velfungerende, kompetent og dynamisk customer service team, hvor både tempoet og humøret er højt, og hvor der vil være rig mulighed for at blive udfordret med spændende opgaver og interessante projekter, i en hverdag med kunden i fokus.

Key Responsibilities

I tæt samarbejde med rutinerede kollegaer vil du komme til at håndtere mange varierende transportopgaver for flere af vores større key accounts, import og eksport. 

Vi stiller store krav til levering af den rigtige service og kvalitet, og forventer derfor, at du er udadvendt, serviceminded og resultatorienteret. 

Du bliver ansvarlig for, at samarbejdet med kunden opfylder de aftaler der er indgået, og at du har konstant fokus på udvikling af kunden. Du bliver ansvarlig for den daglige kommunikation med kunden, rederier, leverandører og kollegaer her og i udlandet. 

Who we are looking for

Vi forventer, at du har erfaring fra speditions- og shippingbranchen indenfor både import, export og global supply chain management. 

Du er struktureret i håndteringen af såvel kendte som nye udfordringer, du er detaljeorienteret og resultatorienteret, og ikke mindst er du en holdspiller med et stort servicegen. 

Du har gode kundskaber i såvel mundtlig som skriftlig dansk og engelsk. Yderligere er flair for Excel og EDI-opsætninger en fordel. 

Samtaler holdes løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på scm.dk

Kontakt

Damco Danmark A/S
Adresse 1 Oesthavnsvej 37 8000 Århus C Danmark Oesthavnsvej 37
8000 Aarhus C

Linda Christensen
Web: www.damco.com
Tlf.: +458934 8648
Email: Linda.Christensen@Damco. com

Jobfakta

Ansættelsesforhold: Fuldtiid
Jobtitel: Customer Service Associate
Geografi: Midtjylland
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelsesdato: Snarest muligt
Oprettelsesdato: 05.10.2017

Kort

Annonce