Effektivisering

Branchenyt

Norsk logistikgigant blåstempler SpaceInvader

Dansk transportsystem hitter i Norge. Landets største distributør af dagligvarer, ASKO, har taget pallestativet SpaceInvader til sig. ASKO sparer 20% i transportomkostninger og reducerer samtidigt deres miljøpåvirkninger tilsvarende.

Indhold fra partner

Sourcing

Digitale øjne og data i forsyningskæden

Den digitale supply chain har mange aspekter, muligheder og udfordringer, specielt omkring data. Et af de konkrete værktøjer, som mange har store forventninger til, er 3D-briller og Augmented Reality. Microsoft og CGI fortalte for nylig om teknologien.

Planlægning

Energistyrelsen: Industrien kan stadig spare på energien

Selvom det går den rigtige vej, så er potentialet for energibesparelser i den danske industrisektor stadig stort, fastslår ny rapport fra Energistyrelsen.

Indspark: Lev op til dine kundeløfter

Strategi & ledelse

Indspark: Stort potentiale i kundeorienteret effektivisering

Sourcing

Strategisk indkøb på DTU flytter millioner over i forskning

De sidste fem år har indkøbsafdelingen på DTU haft vokseværk og skabt flercifrede millionbesparelser, som kommer forskningen til gode. Men ambitionerne er endnu større. Ledelsesinformation og e-handels-system skal give nye effektiviseringer.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere