Annonce

Opret nyhed

I 2019 forventer DSV af afslutte opførelsen af den 210.000 kvadratmeter store lagerbygning i den hollandske by Venlo. Foto: DSV.

DSV udvider med 83.000 m2 lager i Holland

Det var ikke helt nok med 140.000 kvadratmeter til lagerbygninger i den hollandske by Venlo. Derfor har DSV meddelt, at de opfører endnu 83.000 kvadratmeter.

LAGER & DISTRIBUTION

For nylig erhvervede DSV 140.000 kvadratmeter grund nær virksomhedens andre faciliteter i den hollandske by Venlo. Nu skal området udvides med yderligere 83.000 kvadratmeter:

”I 2019 afslutter vi opførelsen af den nye lagerbygning, som vil bringe den samlede mængde lagerkapacitet i Venlo op på 210.000 kvadratmeter. Derudover vil DSV Road-kryds-dockingterminalen komme til at ligge to kilometer syd for Venlo”, siger Peter van der Maas, der er adm. direktør hos DSV Solutions i Holland, og fortsætter:

”Vores virksomhed vokser grundet en stærk vækst i efterspørgslen på logistiktjenester i regionen, der især er drevet af handelsaktiviteter på internettet”.

Læs også: DSV i Sverige tester hybrid-lastbiler

Ifølge DSV er den nye lagerbygning strategisk placeret med optimal adgang til store forbrugermarkeder. De nye faciliteter har et højt niveau af automatisering, der er specifikt rettet mod håndtering af mindre ordrer, der er typiske for internethandel.

- EL

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce