Jobopslag

Disponent til Skandinaviske vejtransporter

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

  • headoffice@scangl.com
  • 32 48 00 00
  • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: Disponent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 04.04.2018
Søg job  

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder søger en erfaren disponent til vores kontor i Viby med fokus på afvikling og udvikling af vores Skandinaviske vejtransporter.

Scan Global Logistics tilbyder individuelle transportløsninger indenfor vej-, sø- eller lufttransport til hele verden. Vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger.

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et selvstændigt job i en virksomhed i en rivende udvikling. Du vil blive en del af vores Norden-afdeling der har det daglige ansvar for afvikling af vores trafikker til og fra hele Skandinavien. Du vil som disponent i et meget alsidigt job, få et stort medansvar for vores fortsatte udvikling.
Vores nye disponent skal medvirke til en løbende optimering af vores forretningsrutiner og processer, samt sikre en fortsat høj tilfredshed fra vores kunder i Norden. 
Vi tilbyder et ansvarsfuldt job, hvor du som disponent varetager alle opgaver i relation til det fulde transportforløb fra afgivelse af tilbud, dokumentation til endelig levering på destinationen med en meget bred kontaktflade både internt og eksternt.

Vi forventer at du:
Er uddannet speditør indenfor vejtransport med et par års erfaring indenfor disponering i Skandinavien
Har et indgående kendskab til hele MS Office pakken, evt. erfaring med AS-400 vil være en fordel
Taler og skriver engelsk på højt niveau og med forståelse for de nordiske sprog
Er en teamplayer, der tager aktivt del i afdelingens mange opgaver
Er i stand til at bevare overblikket – også i en varierende hverdag
Har et godt geografisk kendskab
Er en åben person, der er god til at kommunikere på tværs af faglige og kulturelle grænser

Vi lægger stor vægt på din forståelse af vigtigheden af, at skabe og vedligeholde relationer både eksternt og internt, samt din evne til at kunne minimere tomkørsel og optimere driften af bilerne for maksimal udnyttelse.
Vi lægger desuden vægt på, at du forstår at kombinere god service med et godt købmandskab, og har en proaktiv tilgang til arbejdsopgaverne.

Hvem er vi:
Du vil blive en del af et stærkt team og en del af en virksomhed, der altid har kunden i fokus.  Vi arbejder kontinuerligt med din og dine kollegaers fortsatte udvikling. Vi har et godt socialt miljø, hvor der i en travl hverdag også er tid til at have det sjovt. Vi arbejder for, at fremme en kultur, hvor troværdighed, engagement, fleksibilitet og nytænkning er en del af vores fælles hverdag.
Derudover ønsker vi at se muligheder og ikke begrænsninger, samt at tænke alternativt og kreativt for sammen at nå vores mål.

Ansøgning:
Ønsker du at komme i betragtning til den ledige stilling, så send din ansøgning hurtigst via nedenstående link. Vi forventer, at påbegynde samtaler så hurtigt som muligt.

Yderligere oplysninger:
For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Kenneth Olivarius Kristiansen, Head of Department, på telefon 8742 5354 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere