Annonce

Opret jobopslag

Disponent til GLS Express Kolding

Vi søger en kurérdisponent, som sammen med sine 5 top-engagerede kolleger er parat til at tage ansvar for opgaverne, vores samarbejdspartnere og ikke mindst hinanden i en spændende og meget afvekslende hverdag på vores kontor i Kolding.

Din hverdag hos os
Som kurérdisponent i GLS Express A/S Kolding håndterer du mange forskellige opgaver hver dag. Vi er løsningsorienterede af natur, og tilpasser os de indkomne opgaver, uden at tabe det gode købmandskab af syne.

Da vi betjener vores kunder inden for 30 minutter, er tiden en afgørende faktor, når du navigerer mellem de mange ordrer på mail og telefon, og koordinerer kurerernes ture rundt på de danske og europæiske veje. Derfor er det afgørende, at du har evnen til at bevare overblikket og fleksibiliteten selv i hektiske situationer, og kan sammensætte den optimale kurérløsning hver gang.

Vi løser et kæmpe puslespil, og du skal altid være foran og klar med dit næste skridt. Derfor stoler vi på, at du selvstændigt løser opgaverne, og du får stor frihed til selv at finde de gode, lønsomme og – ikke mindst – hurtige løsninger.
I GLS Express A/S har vi de sidste år oplevet en stor vækst. Det betyder, at din hverdag hos os vil være præget af konstant fart over feltet. Derfor går du hver dag hjem med følelsen af, at du virkelig udretter noget.

Som ny i GLS Express A/S vil én af de første ting du oplever være den helt specielle ånd, der hersker hos os. Vi kommunikerer klart og tydeligt i alle henseender, og tonen kan derfor være direkte, når alle sidder på det yderste af stolen. Men selvom vi kalder en skovl for en skovl, når det går rigtig stærkt, kan du altid regne med et kærligt skulderklap, faglig sparring, råd og hjælp fra dine kolleger.

Ansvarlig konkurrencementalitet og humor 
Vi forestiller os, at du kommer med praktisk erfaring som enten disponent eller kørselsleder, eller muligvis er uddannet speditør. Derudover besidder du en ansvarlig konkurrencementalitet, evnen til at træffe hurtige beslutninger på et sagligt grundlag samt et højt energiniveau. Vi forventer desuden, at du i enhver sammenhæng holder, hvad du lover, udviser vedholdenhed i din opgaveløsning, og er på forkant med situationen i din tilgang til hverdagens opgaver og udfordringer. En sund portion humor og evnen til at trives i et uformelt arbejdsmiljø med respekt for hinanden vægtes højt.

Vi tilbyder dig
GLS er netop igen blevet kåret som en af de bedste store virksomheder i Danmark.
I GLS Express A/S stræber vi efter balance både økonomisk, miljømæssigt og socialt. Det betyder, at vi tilbyder dig en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer i en ekspanderende virksomhed med en sund økonomi. Desuden rummer jobbet gode muligheder for at styrke dine faglige kompetencer og blive én af branchens bedste kurérdisponenter. Derudover får du hos os gode personaleforhold, som blandt andet tæller en 8/4-pensionsordning, frivillig kantineordning og sundhedssikring, samt mange årlige personalearrangementer for både dig og din familie.

Vi inviterer løbende egnede kandidater til samtale - også inden ansøgningsfristens udløb.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på scm.dk

Kontakt

GLS Denmark
Kokmose 3
6000 Kolding

Søren Mortensen
Web: www.gls-group.eu
Tlf.: 76336660
Email: www.kontaktgls.dk

Jobfakta

Ansættelsesforhold: Fuldtid
Jobtitel: Disponent
Geografi: Midtjylland
Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelsesdato: Snarest muligt
Oprettelsesdato: 17.11.2017

Kort

Annonce