Annonce

Opret jobopslag

Disponent til GLS Express

Vi søger en kurerdisponent, som sammen med sine top-engagerede kolleger i vores team i Herning/Aarhus er parat til at tage ansvar for opgaverne, vores samarbejdspartnere og ikke mindst hinanden i en spændende og meget afvekslende hverdag. Du kan samtidig se frem til at komme om bord i en succesvirksomhed med markant vækst, og GLS har netop genvundet prisen som en af de bedste store arbejdspladser i Danmark.

Din hverdag hos os
Som kurerdisponent i GLS Express A/S håndterer du typisk 70-80 kundebookinger hver dag. Vi er løsningsorienterede af natur, og tilpasser os de indkomne opgaver, uden at tabe det gode købmandsskab af syne.

Da vi betjener vores kunder inden for 30 minutter, er tiden en afgørende faktor, når du navigerer mellem de mange ordrer på mail og telefon, og koordinerer kurerernes ture rundt på de danske og europæiske veje. Derfor er det afgørende, at du har evnen til at bevare overblikket og fleksibiliteten selv i hektiske situationer, og kan sammensætte den optimale kurerløsning hver gang.

Vi løser et kæmpe puslespil, og du skal altid være foran og klar med dit næste skridt. Derfor stoler vi på, at du selvstændigt løser opgaverne, og du får stor frihed til selv at finde de gode, lønsomme og – ikke mindst – hurtige løsninger.
I GLS Express A/S har vi de sidste år oplevet en stor vækst. Det betyder, at din hverdag hos os vil være præget af konstant fart over feltet. Derfor går du hver dag hjem med følelsen af, at du virkelig udretter noget.
 
Som ny i GLS Express A/S vil én af de første ting du oplever være den helt specielle ånd, der hersker hos os. Vi kommunikerer klart og tydeligt i alle henseender, og tonen kan derfor være kontant, når alle sidder på det yderste af stolen. Men selvom vi kalder en skovl for en skovl, når det går rigtig stærkt, kan du altid regne med et kærligt skulderklap, faglig sparring, råd og hjælp fra dine kolleger og chef.

Du vil det første år have fast base hos GLS i Herning, hvor vi pt har en på barsel. Da vi er i stærk vækst, og vi gerne vil satse på dig, tilbyder vi en fastansættelse, hvor du på sigt evt. både kan dække lokationerne Herning og Aarhus efter aftale.

En ansvarlig konkurrencementalitet og lidt humor er ingen hindring
Vi forestiller os, at du kommer med praktisk erfaring som enten disponent eller kørselsleder, eller muligvis er uddannet speditør. Derudover besidder den rette person til denne stilling en ansvarlig konkurrencementalitet, evnen til at træffe hurtige beslutninger på et sagligt grundlag, samt et højt energiniveau. Vi forventer desuden, at du i enhver sammenhæng holder, hvad du lover, udviser vedholdenhed i din opgaveløsning, og er proaktiv i din tilgang til hverdagens opgaver og udfordringer. Skulle du være i besiddelse af en sund portion humor, og evnen til at trives i et uformelt arbejdsmiljø er det heller ikke nogen hindring for at søge stillingen.

Vi tilbyder dig
I GLS Express A/S stræber vi efter balance både økonomisk, miljømæssigt og socialt i alle henseender. Det betyder, at vi tilbyder dig en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer i en ekspanderende virksomhed med en sund økonomi. Desuden rummer jobbet gode muligheder for at styrke dine faglige kompetencer og blive én af branchens bedste kurerdisponenter. Derudover får du hos os gode personaleforhold, som blandt andet tæller en 8/4-pensionsordning, frivillig kantineordning og sundhedssikring, samt mange årlige personalearrangementer for både dig og din familie
 
Vi afholder løbende samtaler, så send gerne dit CV og din ansøgning HER allerede i dag. 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på scm.dk

Kontakt

GLS Danmark
Nystedvej 33
7400 Herning

Web: www.gls-group.eu

Jobfakta

Ansættelsesforhold: Fuldtid
Jobtitel: Disponent
Geografi: Midtjylland
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelsesdato: Snarest muligt
Oprettelsesdato: 01.12.2017

Kort

Annonce