Detailhandel

Branchenyt

Panasonic lancerer den første omkostningseffektive mPOS-løsning

Panasonic lancerer den første i rækken af fleksible og omkostningseffektive mobile Point of Sale (mPOS) løsninger, der kan integreres med Panasonics robuste enheder.

Indhold fra partner

Sourcing

Walmart vil sløre grænserne mellem online- og butikshandel

Hos Walmart er man i gang med at teste seks nye handelsmetoder i to centre i USA. Planen er at tage kampen op mod Amazon ved at få kunderne til i fremtiden at prioritere fysisk shopping i højere grad.

Lager & distribution

Walmart fordobler e-handlen

Detailgiganten har planer om at fordoble e-varelageret og samtidig sætte kadencen ned for fremblomstringen af fysiske butikker i USA.

Strategi & ledelse

Omni-channel presser detailhandlen på profitabiliteten

Mere salg, større loyalitet og bedre differentiering – detailbranchen ser store muligheder i omni-channel, men få er i stand til at gøre det profitabelt. Virksomhedernes supply chain er bygget til ”den gamle verden”, og der skal en større omstilling til for at høste fordelene, viser EY-undersøgelse.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Effektivisering skærer 3.500 lastbiler væk i UK

204 millioner færre miles på vejene i Storbritannien er ifølge brancheforeningen Institute of Grocery Distribution (IDG) resultatet af en indsats, der blev sparket i gang i 2007 for at reducere lastbiltransporten inden for detailhandlen.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere