Detailhandel

Branchenyt

Detailhandlere øger bæredygtigheden i forsyningskæden

115 virksomheder og organisationer efterspørger nu klimadata fra deres leverandører gennem miljønetværket CDP. Detailkæder som Target og Tesco er blandt de nye navne på listen, der i forvejen tæller giganter som Walmart, Microsoft og Lego.

Branchenyt

Growing and Sustaining Competitive Advantage in Grocery Retail

A new survey conducted by RELEX and Elastic Solutions reveals opportunities for grocers to boost operational efficiency and reduce fresh food waste.

Indhold fra partner

Sourcing

Julen bringer varefusk

Amerikanske detailforhandlere forbereder sig på, at der vil blive skruet op for forsøg på bedrageri og falske returvarer i den travle juletid.

Branchenyt

Amazon er på vej mod toppen

Eksperter forudser, at amerikanske Amazon i år 2020 vil slå Wal-Mart af pinden og tage føringen som USA’s største detailforhandler.

Lager & distribution

Tesco bygger sit sjette internetlager

Den britiske detailkæde Tesco bygger nu sit sjette lager i Storbritannien til distribution af varer købt på nettet.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Tre ud af fire svenske detailvirksomheder prioriterer logistikken højt

I 76 procent af Sveriges virksomheder inden for detailhandelen sidder logistikchefen i ledergruppen.

Branchenyt

Panasonic lancerer den første omkostningseffektive mPOS-løsning

Panasonic lancerer den første i rækken af fleksible og omkostningseffektive mobile Point of Sale (mPOS) løsninger, der kan integreres med Panasonics robuste enheder.

Indhold fra partner

Sourcing

Walmart vil sløre grænserne mellem online- og butikshandel

Hos Walmart er man i gang med at teste seks nye handelsmetoder i to centre i USA. Planen er at tage kampen op mod Amazon ved at få kunderne til i fremtiden at prioritere fysisk shopping i højere grad.

Lager & distribution

Walmart fordobler e-handlen

Detailgiganten har planer om at fordoble e-varelageret og samtidig sætte kadencen ned for fremblomstringen af fysiske butikker i USA.

Strategi & ledelse

Omni-channel presser detailhandlen på profitabiliteten

Mere salg, større loyalitet og bedre differentiering – detailbranchen ser store muligheder i omni-channel, men få er i stand til at gøre det profitabelt. Virksomhedernes supply chain er bygget til ”den gamle verden”, og der skal en større omstilling til for at høste fordelene, viser EY-undersøgelse.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Effektivisering skærer 3.500 lastbiler væk i UK

204 millioner færre miles på vejene i Storbritannien er ifølge brancheforeningen Institute of Grocery Distribution (IDG) resultatet af en indsats, der blev sparket i gang i 2007 for at reducere lastbiltransporten inden for detailhandlen.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere