Annonce

Opret nyhed

Dematic, der leverer integreret automationsteknik, software og servicer til forsyningskæder, har udvidet sin omni-channel-løsning med lagersystemet AutoStore. Foto: Dematic.

Dematic udvider med AutoStore

Dematic vil i fremtiden kunne tilbyde sine kunder elementer fra lagersystemet AutoStore i sin udvidede integrerede omni-channel-løsning.

BRANCHENYT

Dematic, der leverer integreret automationsteknik, software og servicer til at forbedre forsyningskæder, har indgået et samarbejde med AutoStore, der leverer skalerbare lagersystemer.

Aftalen mellem de to virksomheder betyder, at Dematic vil designe, udvikle og installere AutoStore-systemet som et undersystem i Dematic-løsninger og samtidig tilbyde det som et selvstændigt lagerpluksystem.

Læs også: DB Schenker effektiviserer transporten gennem Europa

Med partnerskabet bliver det altså muligt for Dematic at udvide sin integrerede omni-channel-løsning med elementer fra AutoStore-systemet. Dematic vil blandt andet udvide mulighederne for opbevaring med særlig høj massefylde, hvilket vil optimere kitting- og ordreopfyldelsesprocesserne.

”Dematics pakke af løsninger er omfattende; med tilføjelsen af AutoStore får brugerne mulighed for at opnå den ideelle opbevaring, buffering og plukoptagning”, siger Jeff Moss, adm. direktør i Dematic International. Han tilføjer:

”Dematics udvidede løsning vil være et sikker valg for vores kunder, for at de kan tjene deres kunder bedre og hurtigere”.

-CHM

Annonce
Dematic er partner på scm.dk Dematic er globalt og lokalt markedsførende indenfor innovative logistiske automatiseringssystemer og -løsninger, Vores produkter og services spænder fra individuelle produkter og systemer til...
Aktivitet: Artikler: 22 | Navnenyt: 2 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce